עבודה בבית - במידענות - מישהו יודע?

FuzzyWuzzyGirl

New member
עבודה בבית - במידענות - מישהו יודע?

שלום! אני מחפשת עבודה במידענות - אבל מהבית - מישהו יןדע איפה אפשר להוריד e-books שקשורים לזה? אני מחפשת - complete e-books about home business in hebrew כדי שאני אוכל לעבוד עם מידענות מהבית. מישהו יודע על הספרים האלה? או על מישהו שמחפש עובדים במידענות (=מידענים...
) מהבית? מירי

FuzzyWuzzyGirl

New member
שכחתי להוסיף -

, בגדול מדובר במוצרי מידע( כגון הקמת אתרים, חיפושי חומר לדוקטורנטים, ניהול פרוייקטים של לקוחות וכו')

הלוואי שידעתי איך לעזור לך

אין לי מושג, אבל נשמע לי מרתק. צרי קשר עם אוניברסיטאות. פרסמי את עצמך שם בקרב מאסטרנטים ודוקטורנטים. צרי קשר עם חברות שיש להם אתרים חשובים באינטרנט, בעיקר חברות יבואניות. אולי מוטי יוכל לעזור לך. הוא בטח יענה בהקדם. מעבר לזה, רק מאחלת לך המון הצלחה. ואל תשכחי לעדכן מה קורה.

יונית א

New member
אולי לפנות לפורום מידענות?

וכמדומני שבבר אילן לומדים מידענות, כמקצוע. מעבר לכך יש תחומי מידענות שנושקים לספרנות, או רפואה וגם שם יש למידה ספציפית יותר. וגם... תעשי חיפוש במנוע החיפוש כאן -הייתה שאלה בעבר על מידענות רפואית, ובכלל את יכולה לחפש בכל מנוע חיפוש בנושא. בטוחה שתמצאי הרבה מידע (כולל מידע על אנשים העוסקים בתחום, מה הם מציעים, מה המחירים , ההכשרה ועוד) זה יהיה שלב ראשון של המידענות לצרכים אישיים. בהצלחה.

למעלה