עבודה בבית במקביל לעבודה מחוץ ל-

עבודה בבית במקביל לעבודה מחוץ ל-

היי לכולם

בעוד מספר חודשים אני מסיימת לימודי קאוצ'ינג. אלו לימודים של שנה וחצי.
מתכננת לעסוק בתחום במקביל לעבודתי כגננת.
חשבתי לשלב את זה כך שיהיו לי כמה פגישות מידי יום אחרי הגן. אני מנסה לחשוב קדימה ולראות איך זה יתבצע בפועל.

האם יש פה מישהו/י שעובדים במקביל גם בעבודה מחוץ לבית
איך זה משתלב עם העבודה בבית
כמה שעות אתם מקדישים לעבודה בבית

תודה לעונים

פרפרית

einatgross1

New member
קואצ'ינג-כמה שעות להקדיש לזה?

ובכן יקירתי,
ראשית מזל טוב על הכתרתך הקרובה כקואצ'. כבעלת בית ספר לקואצ'ינג וכעוסקת בקואוצ'ינג קרוב לשלושה עשורים, אני כמובן בעד

כמה זמן את רוצה להקדיש לעבודת הקואוצי'ינג?
זה הרי בעיקר תלוי בך...
בנוסף לעבודה מול המתאמנ/ת, את כמובן צריכה להוסיף שעות שיווק, תיאום, אדמיניסטרציה חשבונאות ועוד.
בהצלחה גדולה,

תודה

בגדול הכל תלוי באיזה מצב אהיה.
אנחנו מתכננים הריון (כבר שנה פלוס אבל זה כבר סיפור אחר
) ואם יהיה ילד זה כבר יהיה מצב שונה טיפה לעומת כשאין ילדים ואז יותר קל לג'נגל בין 2 עבודות.

מה שחשבתי זה בימים שעובדת חצי יום-לעשות מספר פגישות וכמובן גם צריך לקחת בחשבון את הנלווה-שיווק וכו'.

האם עצם העובדה שעובדים מהבית זה מוזיל עלויות בתחום של הקאוצ'ינג?

תודה על המענה

einatgross1

New member
עבודה מהבית בתחום הקואצינג

כן, בהחלט,
א. עבודה מהבית בתחום הקואצ'ינג מוזילה עלויות.
ב. אם תלכי מדי פעם גם למפגש קואצ'ינג בביתו של המתאמן, תגלי עליו דברים שממקום אחר לא רואים. תהיי בשדה ההתנהלות שלו ולפעמים, מפגש בביתו או במקום עבודתו של המתאמנ/ת אפילו קריטיים להמשך האימון!

PhileasFogg

New member
אפשר לעשות כמעט הכל, אם מתכננים את הזמן נכון

אני אמנם לא עובד כשכיר מחוץ לבית, אבל יש לי התחייבויות אחרות שאני נאלץ לשלב ביניהן לבין העבודה שלי בבית.

ואצלי זה מתחלק בערך חצי-חצי: 5-6 שעות ביום עבודה על הביזנס, ו-5-6 שעות ביום עבודה על כל שאר הדברים. והסיבה היחידה שאני איכשהו מצליח לעשות הכל במקביל (וגם זה לא תמיד) זה שיש לי לוח זמנים יומי ושבועי שאני הולך לפיו. בלי תכנון הזמן מראש, הכל היה מתפרק מאוד מהר.

einatgross1

New member
6 שעות עבודה=חצי משרה

זה נפלא שאתה מתכנן את הזמן.
בכל אופן, ליעדים שאתה מציב, אני ממליצה להכפיל את שעות העבודה.
כמובן, שניתן לעבוד פחות, אבל בדרך כלל יש קשר בין מספר שעות עבודה לשכר....

PhileasFogg

New member
ליעדים שאני מציב, צלילות מחשבתית יותר חשובה

ואני עובד את המקסימום שאני מסוגל מבלי לאבד את הצלילות הזו, ומבלי להקריב התחייבויות שיש לי למשפחתי.

וכן, אני יודע שלהגיד "אני עובד 12 שעות ביום" זה נשמע נורא מרשים. אבל חלק מלהיות עצמאי זה לדעת לתכנן את האסטרטגיה שלך לפי מה שקורה במציאות, ולא לפי קלישאות. ובמקרה שלי, כרגע, לעבוד יותר פירושו שאיכות העבודה שלי תיפגע. אלא אם יש לך רעיון לסוג עבודה שיכולה לתרום לאתגר שלי, שלא דורשים חשיבה יצירתית נונ-סטופ.

אגב, אצל רוב האנשים שעובדים מהבית, "לעבוד 12 שעות ביום" פירושו 12 שעות ברוטו. אם תבררי כמה אותם אנשים עובדים נטו (כולל ניכוי הזמן שדרוש לבן-אדם כדי לחזור ולהתמקד במטלה שעליה הוא עובד אחרי שהוסחה דעתו) אז את תגלי שזה הרבה הרבה פחות. אצלי, לעומת זאת, 6 שעות עבודה זה 6 שעות עבודה. בלי טלפונים אישיים, בלי פייסבוק (שבכלל אין לי) ובלי שיטוטים חסרי-תכלית באינטרנט... מקסימום ללכת למקרר לחטוף משהו לשתות.

AYELET1

New member
עבדתי מהבית לפני די הרבה שנים

בכל מקרה הקפדתי לקבוע שעות מדוייקות לעבודה, כאילו זה היה מחוץ לבית
לקום בזמן.
כשהיו בבית, הבהרתי לילדי שמבחינתם אינני קיימת (אלא אם יש סכנת חיים לפחות
).
בצהריים שעה הפסקת אוכל וזהו.
עבד לא רע

einatgross1

New member
לארגן את העבודה מהבית

באותה רצינות, שמתארגנים לכל עבודה!
אהבתי.
יש לא מעט אנשים, שחושבים בטעות, שעבודה מהבית פירושה פחות עבודה או אפילו לא עבודה....

PhileasFogg

New member
לא באותה הרצינות, אלא ברצינות גדולה יותר

יש אנשים שחושבים, שעבודה מהבית זה דבר שאפשר למרוח כי אין בוס שמסתכל לך מעבר לכתף. הם מעתיקים את עולם המושגים שלהם כשכיר ("לדפוק כמה שיותר שעות מבלי לעבוד באמת, ומבלי שהבוס ישים לב") לעבודה שלהם בבית.

וזה כמובן מתכון לכשלון. כי בבית אף אחד לא משלם לך לפי שעות. אותו הבוס שלא מסתכל לנו מעבר לכתף, גם לא משלם לנו עבור הפסקות קפה, שיחות חולין בטלפון, וגלישה חסרת-תכלית-באינטרנט-על-חשבון-העבודה. שלא לדבר על כל הפיתויים שקיים רק בבית: הטלוויזיה, המשפחה, המקרר, ואפילו סתם כורסא נוחה שאפשר להשתקע בה לאיזה שעתיים.

בבית זה רק אנחנו מול העבודה, והשופט היחיד שקיים הוא מבחן התוצאה. והשופט הזה הוא אמנם הוגן, אבל הוא גם קשוח. תירוצים לא מעניינים אותו, וגם אי-אפשר להעלים ממנו דבר.

לכן אני אומר, שלעבודה מהבית יש לגשת ברצינות שעולה בהרבה על זו שאופיינית לעולם השכירים.

למעלה