עבודה בבנקוק

קרנול

New member
עבודה בבנקוק

ובכן בקצרה כדי להתחיל, אשתי ואני עוברים לתאילנד בבחינת רילוקיישן של מקום עבודתה ובשל כך, מחפש אני מקום עבודה: הנני עו"ד ובעל תואר שני במשפטים וגישור, כמו כן אינני מפונק ומוכן לכל עבודה שבצידה אתגר והכנסה סבירה.... אם כי גם עבודה אחרת ובה עניין שבייחודיות אשמח "לראיין" זאת רק ההתחלה, כך שאם יש רעיוניות, היכרויות, הכוונה.... אני אשמח תודה

Benkok

New member
דבר ראשון גש לשגרירות תאילנד בת"א

ותבדוק איתם איפה אתה יכול ללמוד תאית בארץ (מה שיתן לך יתרון מטאורי כשתגיע לכאן...) אתה יכול גם לבדוק איתם אם יש צורך בעוד הכשרות כדי לעסוק בעריכת דין בתאילנד (וכמובן איפה אתה יכול ללמוד את החוק התאי...) אז לך לגוגל ותקיש "jobs in thailand"...תקבל שם כמה עשרות אתרים שיעזרו לך להתחיל... אם אתה צריך טיפים בקשר למחייה וכיו"ב אז תעשה חיפוש של השם שלי כאן בפורום, או בפורום "עסקים בחו"ל" ותמצא כמה טיפים חשובים...(כמה שאני צנוע היום...) חוצמזה תרגיש חופשי לשאול מה שבא לך (כאן או במייל, כנס לאחד הקישורים בחתימה שלי), רק תעשה לי טובה ותמקד קצת את השאלות שלך כי אפשר לדבר שעות וימים על הנושא הזה...

KajaGugu

New member
עו"ד

יצא לי לפגוש מספר עו"ד אמריקאים/יהודים שעובדים בבנגקוק, כמו כן יש מספר משרדי עו"ד גדולים מארצות הברית/בריטניה/אוסטרליה בעיר, כולם מעסיקים זרים ומקומיים. אני חייב להודות שהסיכויים שלך למציאת עבודה בעיר במישפטים עשויים להיות נמוכים מאוד. גם בתחומים אחרים יהיה לך קשה מאוד למצוא.

KajaGugu

New member
הבנאדם משפטן עם תואר שני

אני לא חושב שיתאים לו לפתוח חומוסיה, לא בבנגקוק ולא בתל אביב...

רועי גב

New member
ואני כלכלן שנחשב טוב

וכדי לצליח צריך להאמין.. והמון חושבים ומי שמבצע לפעמים גם מצליח אני יכול להגיד שביוהנסבורג לפני 5 שנים הרווחתי משכורת של כלכלן ומשפטן ולחכמים שישאלו למה עזבתי אז כסף זה לא הכול .לא נעים לישון עם אקדח מתחת לכרית ודלת פלדלת בין חדר השינה ליתר הבית

למעלה