עבודה בדיטרויט ומגורים ב Windsor

mishmish910

New member
עבודה בדיטרויט ומגורים ב Windsor

אני בתהליך לקבלת עבודה בתעשיית הרכב בדיטריוט. נאמר לי שאקבל ויזת עבודה ואישתי לא תוכל לעבוד. עוד נאמר שהמון מהנדסים קנדים עוברים לגור בווינדסור וחוצים את הגבול לעבודה כל יום, אם ברצונם לא לעבור לארה"ב.
אני ממש לא מכיר את האיזור של דיטרויט וווינדסור. מישהו יכול לנדב מידע על מגורים בווינדסור, נסיעה יומיומית לעבודה בארה"ב באיזור הזה ובכלל, עניין המיסים, עבודה של בן-זוג?
תודה.

PuffDragon

New member
How will living in Canada help you?

Your wife won't be able to work here , you'll both be on a tourist visa
&nbsp
Also, Winsor is a dump. And so is 90% of Detroit

PuffDragon

New member
Yes, that kinda changes things

Crossing the border at Detroit can take 5 to 50 minutes, it's pretty random
&nbsp
Doing it every day doesn't sound fun
&nbsp
I suggest going to visit the area before you decide, Detroit is a really depressing place

SupermanZW

Well-known member
מה ההיגיון בזה?

אם תקבל רישיון עבודה ותעבוד בדטרויט אז לך לגור בדטרויט. טענת שאתה אזרח קנדי, לא תאבד את אזרחותך.

יש כרטיסי מעבר בגבול, זה עולה 70 דולר פעם ב 5 שנים.

אתה עובר עם הרכב, כמעט בלי תור. תענוג. לא צריכה להיות בעייה.

TrigATUSA

New member
אתה גם יכול לשקול את ההיפך

שתגורו בארה"ב לייד הגבול (אולי תמצאו מקום יותר נחמד מדטרויט) ואשתך תיסע כל יום לעבוד מעבר לגבול בקנדה...
יכולים להיות לזה ייתרונות מס, כמובן שגם יכול להיות שאשתך תמצא עבודה מקומית ותעבוד מתחת ל ויזת TN
&nbsp
בכל מקרה, הייתה כאן כתבה בחדשות פעם שדיברה על זה שעשרות אם לא מאות קנדים עושים בדיוק את זה באיזור של דטרויט - נוסעים כל יום מעבר לגבול לעבוד (הכתבה הייתה על אנשי צוות רפואי, ועל כך שהממשל החדש התחיל לעשות להם בעיות עם ויזות ה TN)

The ofer

New member
מבחינת מס

יורידו לך מס אמריקאי במקור... ואתה תצטרך להגיש דוח בארה"ב...
&nbsp
בגלל שאתה תהיה תושב קנדי... תצטרך להצהיר על העבודה בקנדה, לשלם מס קנדי ולקבל קרדיט עבור מס ששולם בארה"ב
&nbsp
בסופו של דבר, סה"כ המס שייצא לך לשלם הוא המס היותר גבוה מבין שתי המדינות
&nbsp
&nbsp

למעלה