עבודה בויזת עבודה

itai73

New member
עבודה בויזת עבודה

שלום, אני עומד לנסוע לקנדה בויזת עבודה. האם מישהו יודע כמה זמן לוקח להוציא ויזת עבודה? ומה זה מצריך? מה המס בקנדה על משכורת והאם וכמה המס על רווחי הון(בורסה)?

mikki01

New member
How can you fly to Canada

For Work Visa without any papers in your hand and without knowing how long the process takes?

solchik

New member
ויזה לקנדה

אני נוסע לעבוד כשף במלון בהרי הרוקי והחברה דואגת לויזה. השאלה היא כמה זמן לוקח התהליך?

תלוי באיזה שלב בתהליך אתה נמצא.

שלב א': החברה מבקשת מ HRSDC חוות דעת מסוג LMO. הנפקת חוות הדעת לוקחת 6-8 שבועות בהנחה שידוע כי קיים מחסור בטבחים באיזור. במידה וזו לא עובדה ידועה החברה חייבת לפני הגשת הבקשה לפרסם מודעות דרושים ולהוכיח שלא מצאה עובד מתאים. במניטובה, בריטיש קולומביה וקלגרי, יש רשימה של מקצועות שבהם הנפקת ה LMO לוקחת פחות מחודש. שלב ב': אתה מקבל לידך את ה LMO החויבי ומגיש אותו בלווית טופס בקשה לרישיון עבודה, והוכחה על מקצועך ונסיונך כמפורט בחוות הדעת. בתנאים מסוימים אתה עושה זאת בנקודת הכניסה לקנדה וזה לוקח 10 דקות. בתנאים אחרים מבצעים זאת במחלקת ההגירה בקונסוליה ואז זה לוקח שבוע עד שבועיים עד שאתה מקבל מכתב שהניירת תקינה, ואז אתה יכול לטוס לקנדה. בשני המקרים יש לשלם אגרה של 150 דולר עבור הנפקת היתר העבודה.

solchik

New member
ועוד שאלה קטנה

קודם כל אתה תותח. איפה אני רואה אם טבח/שף מופיע ברשימה של קלגרי(המלון נמצא באגם סנט לואיס ליד באנפ)? האם צריך תעודת יושר/בדיקות רפואיות?

בדרך כלל אין צורך, אבל יכול להיות שטבח צריך.

תבדוק את זה על ידי קריאה זהירה באתר ההגירה. למעסיק שלך אין ניסיון בהבאת טבחים זרים? כל המידע שאתה צריך בקישורים למטה.

הוצאת ויזת עבודה לוקחת בין 10 דקות ל 8 שבועות

תלוי במקצוע, בפרובינציה, ובמערכת היחסים שלך עם המעסיק. במידה ומדובר במתכנת העובר בין חברות בת באותו קונצרן זה לוקח 10 דקות, במקצועות מבוקשים במניטובה, אלברטה ו BC כ 4 שבועות. במקצועות רגילים לאונטריו - 6-8 שבועות, והמעסיק צריך להוכיח שהוא לא מוצא עובד קנדי מתאים לפני שהוא מגיש את הבקשה. המס על רווחי הון הוא 25% בערך, המס על עבודה הוא מדורג כמו בישראל, חפש בשאלות הנפוצות כאן למעלה ותמצא מחשבון מס קנדי.

solchik

New member
אחרי דפדוף בארכיון

אחרי דיפדוף וקריאה של החומר מהשגרירות, האם הבנתי נכון שיש באלברטה פרויקט מיוחד של ויזות עבודה מהירות באישור של חמישה ימים?

אני לא יודע אם 5 ימים, אבל קצר מאד.

מעסיק באלברטה שפונה למשרד המיוחד של HRSDC , ומבקש עובד שמקצועו מהרשימה, יקבל LMO חתום אקספרס. העובד יכול לקבל בהרבה מקרים על סמך ה LMO את רישיון העבודה שלו בנחיתה בקנדה, בלי לעבור בשגרירות. אני רק לא סגור על נושא בדיקת רופא לטבח כן או לא, לגבי תעודת יושר ובדיקת רופא לעובדי חינוך אני בטוח שיש וזה מעכב בחודשיים.

solchik

New member
ויזת עבודה לישראלים

החברה בקנדה מכירה את ההליך המוקצר אך הם אומרים שהם בדקו את הנושא וישראלים לא יכולים להכלל בתהליך

לא נשמע לי סביר אבל עד שלא יבקשו LMO לא תדע

מרגע שתקבל את ה LMO העניינים ירוצו. נתת להם כבר קורות חיים, המלצות ממעסיקים ואת הדיפלומה?

solchik

New member
החומר עבר

העברתי : תעודת מקצוע, המלצות, קורות חיים. מקווה שירוץ כמה שיותר מהר. הם מעריכים שהתהליך יקח בסביבות החודשיים

למעלה