עבודה בזמן לימודים

noffit

New member
עבודה בזמן לימודים

רציתי עזרה... שנה הבאה אני מתחילה את תוכנית ההסבה לעו"ס. עדיין אין לי תשובות ככה שאני לא יודעת איפה. (השאיפה היא חיפה או בר אילן) קיבלתי לאחרונה הצעת עבודה של חצי משרה בעבודה טיפולית הכוללת כ20 מטופלים (על פני 20 שעות שבועיות) כשהציפייה היא שאתמיד בתפקיד כשנתיים (כמובן שאין חוזה אבל אני לא נוהגת להתחייב למשהו שאני לא יכולה לעמוד בו) אני מנסה לחשוב עם זה ריאלי לקחת עבודה שכזאת. מצד אחד זאת עבודה שתמיד חלמתי עליה, ואני לא מאמינה שזה יהיה יותר מדי קשה בשנה הראשונה. ומהצד השני.... מה יקרה בשנה השנייה?? דיברתי עם חברים שעושים את מסלול ההסבה והם סיפרו לי שבהכשרה המעשית מקבלים כשלושה מטופלים השנה, אם כך, 20 מטופלים זה לא מוגזם לחלוטין?? אשמח להערות והארות תודה

yaelb1977

New member
תשובה לנופית

אני מסיימת עכשיו הסבה בבר אילן וזה סופר אינטנסיבי. בשנה השנייה- 5-7 מטופלים וקבוצה. מסקרן אותי, מה זו העבודה הטיפולית הזו? יעל

noffit

New member
ליעל -

הי יעל. לא הבנתי מהתשובה שלך מה דעתך בעניין. האם זה נראה לך משהו אפשרי? 20 מטופלים בעבודה + 5 מטופלים בהכשרה. במה את עבדת תוך כדי הלימודים? מצד אחד יש לי רצון עצום להמשיך ולעבוד בעבודות טיפוליות ומהצד השני אני חושבת שאולי צריך איזה סוג של איזון ולעבוד במשהו פשוט. אבל הבעיה היא שאף פעם לא עשיתי דברים "פשוטים".... אני לא כ"כ יודעת איך להגדיר את העבודה הזאת אבל מהותה הוא שיחות פרטניות עם נוער בסיכון וליווי שלהם למוסדות, גופים ממשלתיים וכו'. מאין עובדת סוציאלית בעצם. תודה

למעלה