עבודה בחול

within

New member
עבודה בחול

ראשית תנו לי לומר סליחה שאני שואלת את זה כאן אבל אני באמת כבר אבודה. אם זה לא מתאים אתם רשאים לזרוק אותי. ... אני (18) והחבר(22) חושבים על לטוס לעבוד בחול. לא משנה לנו איפה או למה. מה שכן אנחנו מנסים להימנע ממכירות (קניונים ותמונות לשנינו יש עבר בזה). עכשיו נותרת השאלה במה עוד נוכל לעבוד שנינו? למישהו כאן יש הצעות או פתרונות? אני ישמח לקבל כל חוות דעת. [email protected] תודה רבה בכל מקרה. בר

Haunted

New member
היי

ראשית כל שיהיה ברור... כל עבודה בחו"ל בלי אשרת עבודה נחשבת לעבודה שחורה. ואם נתפסים אז מסיימים עם גירוש וחותמת שחורה באותה מדינה, ושלל דברים לא נעימים (כמו כלא וכו'). ולענייננו - השאלה הנשאלת היא מהו הכיוון שלכם ? כי לכל מקום יש את העבודות שלו. לדוגמא באוסטרליה וניו זילנד עבודות בשטיפת מכוניות ועגלות סופר מרקט הולכות טוב. (יש לי אפילו חבר שאיכשהו הצליח להשיג עבודה בתור נהג משאית באוסטרליה) בדרום אמריקה יש הרבה עבודות בהוסטלים וחקלאות. בארה"ב יש את כל הפרוייקטים של הסאמר סקולים. כמובן שכל מה שכתבתי כאן זה סיכום גס מאוד של מה שאפשר למצוא. הרבה אנשים טסים למקומות שונים בחו"ל ופשוט מחפשים עבודה בדיוק כמו בארץ.

within

New member
תודה

אבל אנחנו לא רוצים לטוס ולקוות לטוב. אנחנו (אני בעיקר) מעדיפה לדעת כבר מהארץ שיש לנו עבודה בטוחה. אתה יכול לקשר אותי לחלק מהמעסיקים האלו? או לאתרי אינטרנט שלהם? טלפון של מישהו שעבד שם? משהו? אנחנו נטוס למקום עם העבודה הכי מעניינת\מרוויחה. תודה רבה על התשובה.

למעלה