עבודה בחופש לבנות עם ראש טוב

Lilachrubin

New member
עבודה בחופש לבנות עם ראש טוב../images/Emo124.gif

לפרוייקט נחמד לקידום מכירות דרושות נערות (16+). עדיפות לתושבות תל אביב נא לשלוח מסר בציון אזור מגורים שכר טוב למתאימות

טוב,תקשיבי רגע.|ג'ירפה|

תראי. אני לא מכירה אותך ואין לי מושג מי את או מה את[טוב,יש לי מושג מה את..אבל..נו..זה לא הכרחי עכשיו להגיד שאת פקצה,כי ההודעה הזאת אמורה להכתב ברוח טובה
] בכולופן, האממ,רק רציתי להגיד לך שאם את רואה שהרוב הגדול של הפורום לא סובל אותך, ואת מאוד,מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד לא רצויה כאן, וכולם די עושים הכל כדי שתעזבי, אולי תקחי את הטיפת כבוד שעוד נשארה לך ופשוט..תלכי מכאן? תראי,גמככה בסופו של דבר את תיחסמי. ואם לא תיחסמי-את תלכי מכאן בעצמך. אז חלאס,בואי תפסיקי את הריב המעפן הזה ותביני לבד שאת פשוט לא אמורה להשאר כאן. את טוענת שהם כלבים-הומואים-ערבים[
]אז אולי פשוט, תוכיחי את הטענה שלך,שאת בוגרת יותר מהם, ותפסיקי את הריב הזה, תצאי מהפורום?
שוב,זה נכתב ברוח טובה,אני רק מנסה לעזור ואומרת לך את דעתי בעניין.. יומטוב. ואגב, שום מילה מיותרת על איתי\עידן\לירן!

מעניין מאוד למה אמרת את זה..

כי אולי את חברה שלהם? גםאני יכולה להביא חברה או חבר שלי שתכתוב לך אותו דבר או אפילו יותר גרוע אז תירגעי וזה שאת או עוד שתיים או שלוש לא אוהבים אותי פה זה לא אומר שכל ה50 100 אנשים לא אוהבים אותי פה אז תירגעי י'פאקצה

לא הבנת אותי:)|ג'ירפה|

דבראשון,תראי, איתי אני חברה שלו כי הוא הורס
ועידן בכלל בלעי לשעבר
ולירן עדיין בסיוטים מאז מסר אחד.
טוב,טוב, אז אני חברה שלהם,so what? אני עדיין חושבת שרוב הפורום די לא אוהב אותך ואני יכולה לתת לך שמות לפי מה שאני יודעת\רואה\שמה לב. את פשוט עושה הכל כדי לא לשים לב, ואני בסה"כ לטובתך. ואגבבבב אני נמנעתי מהלגיד לך פקצה ובאתי ברוח טובה.. חבל שהתחלת עם הקללות.

חחחח אז זהו שלא..

לא כל הפורום לא סובל אותי כי רק הם אלה שהגיבו לרעיון שלי והם אלה שהתחילו לקלל אותי אז מן הסתם שאני יגיב ולא ישתוק זה שאת חברה שלהם הבנתי ממזמן.. אבל זה לא אומר שמה שאת אומרת זה נכון חחחח בי

אהה ו..לא אני זאת שהתחילה עם הקללות

אלא שימי לב שגם את.. ולקללות אני לא שותקת אם היית רואה מההתחלה מי התחיל אני בטוחה שגם אז לא היית שותקת ומתחילה לקלל אותי כי מן הסתם את חברה שלהם.. אז עדיף שלא תגידי כלום

אה,ברור,|ג'ירפה|

אז בגלל שכל הפורום אוהב אותך מת עלייך בגלל זה.. כולם צוחקים עלייך ויורדים עלייך? וכמעט חסמו אותך? כי כולם, כולם אוהבים אותך? ולא דיברתי על הקללות שלו אלייך או ההפך אני לא קשורה לקללות האלה נכון? O: אז למה קיללת אותי?

חחח תקשיבי

לא כל הפורום קילל אותי זה פשוט את,לירן,איתי והיה עוד אחד שבמחנה קיץ וכולם חברים של כולם אז אל תיסחפי

למעלה