עבודה בחו"ל זה טוב ליהודים ישראלים

עבודה בחו"ל זה טוב ליהודים ישראלים

תחשבו על זה- איזה מדהים זה שישראלים טסים לעבוד בחו"ל תקופה קצרה חוזרים עם מלא כסף ומשקיעים אותו בארץ!!!

ravid23

New member
"זה ממש מדהים"

הבעייה שעל כל אחד כזה יש עשרה שחוזרים בלי שקל בתור "אחד שמבין" אתה יכול לציין גם את זה

EmGee

New member
אולי אחד מ10 מרוויח בחו"ל יותר ממה שהוא היה

מרוויח בארץ, בהתאם לכמות ההשקעה בניכוי כרטיס הטיסה והכל. מה שכן לעבוד בחו"ל זה חוויה מהנה

למה אנשים שלא הצליחו צריכים לבאס...

EmGee- חוסר ההצלחה שלך מבאס אותך זה בטוח אבל למה ללכת לבאס ולמנוע מאנשים אחרים לטוס?.?

ravid23

New member
שמרית אף אחד לא רוצה לבאס

אבל חשוב שאנשים ידעו את האמת.... אני לדוגמא עשיתי כסף בחלק מהארצות ובחלק אחר לא עשיתי בכלל... יצא לי לראות במסעות שלי בעולם לא מעט ישראלים שחשבו שהנה הם באים לעשות מכה שחזרו עם המון דמעות וחור בכיס... אני אישית מאוד ממליץ על עבודה בחול גם במקומות שלא עשיתי כסף נהנתי כי נשארתי נאמן לעצמי לא באתי לרדוף אחרי הכסף באתי לחוות ולחיות במדינות אחרות... אבל עובדתית זה נכון 1 מ10 עושה סכומים רציניים השאר רק "מתגלגלים בחול" אני לא לא רוצה להשתחצן אבל אני די בטוח שאין פה אף אחד עם ניסיון כמו שלי בעבודה בחול באמת שראיתי המון ומה שקודמי כתב זה נכון....

EmGee

New member
אם ביאסתי מישהו

זה רק את מי שמתכנן לסוע בשביל לעשות כסף נטו, ומי שזאת התוכנית שלו שידע שזה ממש לא כסף בטוח. לדעתי מדובר בחוויה, וזה באמת מומלץ כאשר זה נעשה באופן חוקי. וא האמת מבאסת אותך, אז לדעתי עדיף להתבאס לפני מאשר לבכות הרבה.

מי שרוצה- מצליח!!!!

מכירות זה החיים! מי שמצליח במכירות יצליח בחיים בכל דבר. מכירות זה הכל בראש והרבה מאוד עניין של כח רצון. נכון שזה לא תמיד העבודה הכי רגועה אבל שווה כל שקל!!! לעשות סכומים של 20,000 שקל בחודש זה לא הולך ברגל...

EmGee

New member
סיסמאות שמנותקות מהמציאות

תפסיק למכור חלומות פז לאנשים תמימים, אתה טועה ומטעה.

אני מוכר את ההצלחה שלי ושל אלפי אנשים אחרים..

וזה שאתה לא הצלחת ממש לא משליך על אנשים אחרים אני מוכן לעשות עצומה של אנשים שהצליחו בחו"ל...

EmGee

New member
מה זה הצלחה?

לסוע לחו"ל ל4 חודשים, לעבוד 12 שעות ביום ולחזור לארץ עם 30,000 שקל? תנקש את מחיר הטיסה והגעת ל25,000 שקל. סכום שבהחלט מגיעים אליו בארץ בשכר מינימום על 12 שעות עבודה ב6 ימי עבודה בשבוע. תאמין לי אם תסע לחו"ל ותעבוד במלצרות או במובינג או בבניה או בכל מקצוע אחר - סביר להניח שתרוויח יותר כסף, וזה נכון ללפחות 9 מתוך 10 אנשים, וסביר להניח שגם תוכל להסתכל על עצמך במראה בסוף כל יום. ועוד לא התחלתי לדבר על העניין החוקי, זה שאתה מביא אנשים מהארץ לעבור על החוק והכי חמור - זה אפילו לא בידיעתם. באמת מי שמצליח במכירות מצליח בכל דבר בחיים - מצליח בלרמות אנשים אחרים לטובת הכיס הפרטי שלו. תמשיך לגור לך בדירת עובדים ולמכור קרמים לפי חישוב של עלויות יצור כפול 50000% ולהתגאות שאמריקאים מטומטמים בזבזו 0.01% מהמשכורת שאתה לעולם לא תרוויח.

princess0011

New member
אני מסכים, יש אפילו עבודה בספרד

מסכים עם כול מילה, אגב אני ממליץ לכם על אתר של עבודה בחו"ל לצעירים בכל העולם, עבודות בחו"ל באופן חוקי. עבודה בארה"ב,גם עבודה באוסטרליה, ובנוסף יש גם אחלה עבודה בספרד, שווה בדיקה.

למעלה