עבודה בירושלים

עבודה בירושלים

הקרוס שעברתי כמו גם חברת ההשמה נמצאים בא לביב. אמהמה? אני ירושלמית, ואני לא מוצאת עבודה. בעעע! ודווקא הסתובבתי, וגיליתי שיש ה-מ-ו-ן בארים-פאבים-מועדונים ואפילו מסעדנות עם תפריט אלכוהול עשיר - אבל איך מגיעים לעבוד שם? נכנסתי למקומות שנראים לי נחמדים, וביררתי מי הבוס ואם צריך עובדים, אבל התשובה תמיד שלילית. סיפרתי את הבעייה שלי לחבר, והוא אמר שזה בגלל שאין לי 'אישיות', אז הוצאתי מהבויידם את חזיית הפוש-אפ שלי, ועכשיו יש לי 'אישיות' למראית עין, ועדיין זה לא עוזר. יש חברת השמה לברמנים ירושלמים? >ספל חמאה מובטלת<

כנראה שאין על "עבודת רגליים"

ללכת ולחפש ממש כמו שעשית... ואם הבעיה היא אישיות אז לשפר את מה שצריך ולחזור לחיפושים... הסתובב כאן איזה שרשור בנושא... במקרה הכי גרוע נוסעים לת"א...
סתם, פשוט לא מכיר חב' השמה בי-ם וביננו לא הכי סומך עליהם, אישית אני הולך לעבוד רק במקומות שנעים לי להיות בהם כלקוח כך שכשאני מחפש עבודה אני פשוט יוצא לבלות ולעשות "בר הופינג" לצורך העניין של עבודה בבר... מישהו צריך ברמן?

maxfain

New member
במקרה ראיתי את המודעה הזאת

אולי זה יעזור לך.. למסעדה חדשה במרכז העיר ברמנים כולל שבתות ולילות ברמן\ית טלפונים: 0508624410 אזור: ירושלים

vassily

New member
שאלה לרושם ההודעה...

אתם מעסיקים גם אנשים לפניי גיוס? אני לא יודע אם אני מתגייס ביולי או במרץ שנה הבאה כי אולי דוחים לי...

maxfain

New member
וסילי

אני לא פרסמתי את המודעה, ראיתי אותה באיזה אתר והעתקתי אותה לכאן כי ביקשו עבודה בירושלים.. תתקשר תברר..

למעלה