עבודה במדעי המחשב

johnny d

New member
עבודה במדעי המחשב

שלום אני רוצה להתחיל לחפש עבודה במדעי המחשב, וקצת אין לי מושג איפה בדיוק, אני קצת לא ממש מעריך חברות כח אדם. מכירים לוחות של הצעות עבודה בתחום מחשבים, שניתן לשלוח בהם קורות חיים (אנושיים) למקומות שבהם מחפשים עובדים ?

vinney

Well-known member
מה זה "עבודה במדעי המחשב"?

עקרונית בוגרי מדעי המחשב עוסקים בעיקר בתכנות ובדיקות תוכנה. חפש מודעות, אבל בוגרים בלי נסיון זה בעיה
כדאי גם לחפש דרך חברים, ולא, לא כדאי לזלזל בחברות השמה, לפחות לא בשלב שאתה בלי נסיון.

johnny d

New member
יש לי ניסיון וידע,

כל מה שאני צריך זה להגיע לראיון. עבדתי בערך כל חיי במחשבים, רשמית כמובן יש לי שלוש שנים ניסיון הכנת סרטים לצורך streaming וטיפול בבעיות שצצות (תיאור התפקיד הרשמי היה QA אבל זה לא QA באמדוקס או משהו בסגנון) בנוסף התעסקתי (ואפילו שילמו לי על כמה פרוייקטים ולכן אומר שהייתי פרילנסר) בגרפיקה תלת-מימדית. שלצורך העניין דורש תכנון אלגוריתמים עם אופי מתמטי טהור, והנדסת מודלים עם אופי מתמטי שיעבדו עם האלגוריתמים. הבעיה היחידה שלי היא שחברות השמה ממינות אותך לפי פרמטרים שמציגים אותי בערך כמו כל בוגר במדעי המחשב ללא שום ניסיון מעשי בתכנות.

vinney

Well-known member
החוכמה היא בניסוח קורות חיים

והמלצות
אין מה לעשות, קצת קשה לייעץ לך משהו בלי להכיר אותך באמת. אם אתה רוצה עבודה באזור ירושלים, אתה מוזמן לשלוח לי קו"ח (ויני בוואלה), אני אראה אם אני יכול לעזור לך במשהו, אבל משום מה נראה לי שהתחום שאני נמצא בו זה לא בדיוק מה שאתה מחפש...

johnny d

New member
תודה,

אבל ירושלים רחוק לי בכל מקרה. תאמת, אני דיי מהר מתחיל להתפשר לכיוון לעשות קצת כסף שנה עד שנתיים ואחרי זה למצוא עבודה שאני ממש אהנה בה.

למעלה