עבודה במלון באילת

greenhoou

New member
עבודה במלון באילת

שלום, אני מעוניין לעבוד בקיץ באחד המלונות באילת, כנראה בתחילת יוני, ולפני שאני מתקשר למלונות חשבתי לשאול את דעתכם. יש איזה מלון מומלץ? מישהו פה עבד או מכיר מישהו שעבד במלון? להבהרה אני מחפש עבודה שכוללת מגורים וארוחות, ועדיף במלצרות או משהו בסגנון (לא חדרן או עובד ניקיון וכיו"ב). אני עוד חודש בן 20 (אני יודע שבחלק מהמלונות יש גיל מינימום להעסקה.. 20, 22..) תודה מראש לכולם

Shpritz

New member
נראה לי כל המלונות באילת נותנים מגורים

לעובדים לא אילתים. השכר הוא בסיביבות ה700 שקל לחודש ואתה מקבל דירה עם שותף/ה. חלק מהמבנים חדשים וחלק קצת פחות. מלון מומלץ? הכל אותו קקה. אבל אומרים שבדן החיים טובים.. לא יודע אם זה נכון.

greenhoou

New member
עם שותף? בעע לא נשמע משהו

תודה לך על התגובה. אשמח לשמוע דעות של אנשים נוספים

Liraz 6q

New member
נשמע בעע?

תגיד תודה אם יהיה איתך רק שותף אחד.. בדרך כלל זה 2+.. אהמ.. המלונות שאני יודעת שמספקים מגורים בוודאות הם כל המלונות של ישרוטל ופתאל גם ההרודס..המגורים בתנאים סבירים ובמחירים לא גבוהים..ושוב, עם שותפים.. לגבי מלכת שבא קלאב הוטל ודן אין לי מושג..

greenhoou

New member
ואם אני רוצה לבד?

זה אפשרי? אולי במחיר יותר גבוה? פשוט לגור עם עוד אנשים שאני לא מכיר לא נשמע מלבב במיוחד... תודה על תשובתך

harhanegev

New member
בוודאי שאפשר לגור לבד,

זה עולה הרבה יותר כסף. החל מסביבות 1000 ש"ח לחדרון פצפון פצפון בלי מזגן , דרך 1700-2000 ש"ח + חשבונות (מים, חשמל, ארנונה וכו') לדירה קטנה בשכונה טובה והשמיים הם הגבול

../images/Emo207.gif

יש מישהו שיכול לעזור לי לעבוד באילת במלון כל שהו, כמה בערך מקבלים לחודש? והמגורים מורידים במשכורת? ופה באזר שלי לא ממש מצאתי עבודה, מאוד יבש אצלנו.

Shpritz

New member
... כבר כתבתי בראש ההודעה "700 שקל לחודש"

פחות או יותר זה הסכום שמשלמים עבור דירה. כמה מקבלים בחודש זה כמובן פועל יוצא של כמה שעות את עובדת. אפשר לעשות 3, 4.. אם עובדים בסבבה בלי יותר מדי שעות. ואפשר לעשות 5,6.. אם טוחנים ולא רואים הרבה חיים. מן הסתם גם תלוי באיזו עבודה את עובדת - יש עבודות ש"חייבים" לעבוד הרבה ויש מלא שעות ויש עבודות שאין שעות. בעניין הלעזור.. את לא צריכה יותר מדי עזרה. כל מלון מחפש עובדים כמעט בכל תחום. פשוט גשי לכח-אדם באחד המלונות שבא לך עליהם, ותשאלי לגבי עבודות פנויות.

Shpritz

New member
מלצרים עובדים הרבה.. כל סוגי המלצרים:

בבריכה, בחדרי האוכל, בשירות חדרים.. (במסעדות פחות אבל אז עושים אקסטרות במקומות אחרים וזה באסה) כולם טוחנים שעות בדרך כלל.. אבל, צריך לזכור שזה גם שאלה של כח אדם במחלקות. אם יש מספיק אנשים אז מן הסתם טוחנים פחות. בנוסף אתה יכול גם לעבוד בשמירה שזה מן הסתם טחינת שעות בדרך כלל. בקיצור, קח בחשבון שאם באים לעבוד במלון, זה פול טיים ג'וב ברוב המקרים. זה קשה, זה מתיש ואם אתה בא לעשות חיים תוך כדי עבודה אתה קצת תתקשה לאחד בין השניים.

סנטה

New member
פשוט אל...

אל תעשה את זה לעצמך. זה עבודת פרך,אני מבין שלא התגייסת ? או שתתגיס ? בקיצור אם בא לך לחוות צבא זה המקום ! אני עבדתי ברויאל גרדן בתור מלצר לפני הצבא,אתה כלבה של המלון. בבוקר אתה בחדר אוכל,בצהריים בסנק בר,בערב מלצר באירוע . קיצור חרא של עבודה,יחס משפיל מצד מנהלים מסכנים בני 21 שקיבלו קצת סמכות על הידיים. אם כבר מלון,עדיף שתהיה בלבוי,או רום סרוויס...מכל השאר תתרחק. אל תשכח שאתה גם משלם על המגורים..אם אתה עושה את זה בשביל החוויה,קח בחשבון את הכל. עדיף שתעבוד ליד הבית,תמלצר,תעשה הרבה כסף...

matan sh

New member
לגמרי אל..

אני לא רואה סיבה מספיק טובה לעבוד בבית מלון, אם לא בשביל המועדפת. האוירה שם היא צה"לית לגמרי. אני די שונא את זה. וחוצמזה ש'צפונים' לא כ"כ מצליחים לחסוך עם כל העלויות של הדירה (מעבר לתשלום החודשי, יש גם עלויות של אוכל וכלכלה).

greenhoou

New member
וואלה ביאסתם אותי לגמרי...

נראה לי אני פשוט אסע בלי לתכנן כלום ומקווה למצוא דירה במחיר נורמלי באותו היום, ואז כבר לאלתר עבודה או משהו..

greenhoou

New member
וואלה ביאסתם אותי לגמרי...

נראה לי אני פשוט אסע בלי לתכנן כלום ומקווה למצוא דירה במחיר נורמלי באותו היום, ואז כבר לאלתר עבודה או משהו..

למעלה