עבודה בניו זילנד 2016

shahakz

New member
עבודה בניו זילנד 2016

אני מעוניין בחודש דצמבר לטוס לניו זילנד לעבוד למשך 4 חודשים ולאחר מכן להמשיך לטייל לעוד כמה חודשים והבנתי שהוויזה המושלמת לכך זה working holiday ושההרשמה לכך רק ב15.11 בתנאים מסוימים ולא כל כך הבנתי מה התנאים בדיוק שאני צריך להגיש בהרשמה ב15.11 , עם מה אני צריך להגיע מוכן לאותו היום?
(רשום כרטיס טיסה לישראל - לקנות כבר כרטיס לפני שקיבלתי את הויזה? - לא כל כך הצלחתי להבין )

בכול אופן , אשמח אם מישהו יוכל להפנות \ להמליץ לי על מקום עבודה בחוות חקלאות , טיפול בחיות , או כל אופציה אחרת שהיא לא עבודה טובענית בכמות השעות ( כמו לדוגמא מכירות שזה 10 שעות ביום )

תודה רבה !

ANZ1

New member
ויזת עבודה

שלום לך
1. אתה לא צריך לקנות כרטיס טיסה או ביטוח בריאות לפני שיש לך ויזה
2. קודם אתה צריך לדאוג לקבל ויזה, שזה אומר להרשם בדיוק בשעה שנפתחת ההגרלה, ואולי זה נשמע טיפשי (כנראה שלא לכולם), לפי שעון ניו זילנד ולא ישראל, כבר פגשתי מישהו שחיכה לזמן לפי שעון ישראל.
עד השנה המכסות נגמרו בשעה הראשונה, השנה אולי זה יהיה יותר איטי כי 1000 ישראלים קיבלו ויזות לאוסטרליה, ואולי יותר מהיר כי 1000 ישראלים קיבלו ויזות לאוסטרליה וחלק ירצו להמשיך אחר כך לניו זילנד.
3. מאות ישראלים קיבלו כבר ויזה, חלקם כתבו על זה בבלוגים, הנה דוגמא אחת
http://www.israeliat-nz.co.il/איך-ומתי-מגישים-בקשה-לויזת-עבודה-תייר/
4. אתה תוכל לעבוד אצל מעסיק אחד רק 3 חודשים ולא 4, אם תרצה לעבוד יותר תצטרך למצוא מעסיק אחר.
5. קודם, תקבל ויזה, ואז תדאג לכרטיס ומציאת עבודה, בעזרת גוגל תמצא אתרים יעודים שבהם מעסיקים מחפשים עובדים זמנים עם הויזה הזו.
לא ברור לי כמה שעות אתה רוצה לעבוד ?
בניו זילנד לא עובדים הרבה שעות כמו בישראל , מצד שני נוהגים לעבוד בזמן העבודה, במיוחד בעבודה בחוות, זאת עבודה פיזית.

shahakz

New member
ויזת עבודה

קודם כל ממש תודה רבה !
דבר ראשון , הקישור ששלחת לי עם התדרוך המושקע (מאוד) לא רלוונטי עד שתיפתח ההרשמה בנומבר לא? כלומר אני אוכל לעשות את כל השלבים רק באותו היום שתיפתח ההרשמה?
דבר שני , בנוגע לויזה רק רוצה לוודא שהבנתי נכון , אני מחכה ל15.11 כאשר יש לי סריקה של הדרכון כשהוא בתוקף , 2 תמונת פספורט , כרטיס אשראי ורשיון נהיגה ומחכה שתיפתח ההרשמה, ובמידה והצלחתי להירשם אני נכנס להגרלה ויש סבירות שאני לא אקבל את הויזה?

ודבר אחרון בקשר לעבודה עצמה , אני מודע לסוג העבודה בחוות ובגלל זה אני מכוון לשם .

תודה רבה בכל מקרה!

shahakz

New member
להוסיף משהו קטן

הוספתי תמונה להמחשה

ANZ1

New member
הסבר

ברור, אתה לא נרשם היום, רק בתאריך ובשעת הפתיחה.
אין הגרלה, הראשון זוכה, פותחים את ההרשמה ובהתחלה מאפשרים ליותר מ200 להרשם כי לא כולם ימשיכו עד הסוף, מי שיצליח להרשם יקבל מייל עם נתונים נוספים שצריך להוסיף כמו הוכחת יכולת כלכלית או כל דרישה אחרת, ואז יחלקו ויזות, אחרי 200 ויזות יפסיקו, לכן גם צריך להרשם מהר וגם להמשיך את כל השאר השלבים שידרשו ממך מהר כדי להספיק לקבל ויזה.

למעלה