עבודה בסופרלנד לנוער העיר

logie

New member
עבודה בסופרלנד לנוער העיר

זו ההזדמנות שלך להבטיח את מקום עבודתך לעונת קיץ 2007! ----------------------------------------------------------------- דרושים לסופרלנד ראשל"צ: בני נוער בגילאי 16 ומעלה לעבודה במתקנים. בני נוער בגילאי 18 ומעלה לעבודה במתקן ה"סקאיי קוסטר". יום ראיונות יתקיים ביום שלישי, 27/2, בין השעות 17:00 - 19:00 בסופרלנד. יש להצטייד בתעודת זהות! מיועד לתושבי: ראשל"צ, חולון ובת-ים. הצטרפו לעוד כ400 בני הנוער העושים איתנו את הקיץ. טל' לבירורים - 03-9619065 תחבורה: קו 2 או 85 ב"מוניות העיר" - ראשל"צ.

חןשסק

New member
אני לא רוצה להיות מגעילה, אבל

אל תעשו את זה לעצמכם! עבדתי שם... חפשו מקום אחר. יש המון מקומות. לא שם!

logie

New member
זו דעתך...

זו דעתך על סוג העבודה הזה, וזו זכותך. אני משער שעבדת בסופרלנד לפני מספר שנים...מאז דברים הישתנו וכיום זו אומנם לא העבודה הכי קלה, אך בהחלט מספקת את הצרכים הכספיים של הרבה מאוד בני נוער, ומי שמצליח להשתלב, אפילו יכול לאהוב את העבודה מאוד. בפארק עובדים מדי קיץ כ400 בני נוער, כך שגם העבודה היא אחראית ורצינית וגם חוויה חברתית.

חןשסק

New member
נכון, זה כסף

שנוער צריך, וזה נוח וכל זה... אבל כשאני הייתי שם בעבודה לפני שנתיים בערך, או שלוש, זה היה מזעזע. ואני מאוד מקווה בשביל הסופרלנד שהם השתפרו בתנאים.

orihaim

New member
שאלה

אין תאריך נוסף,אני תפוס באותו ערב למקום אחר יהיה אפשרי ראיון ביום אחר(ואם זה בחופשת פסח הארוכה זה מצוין)אני מאוד רוצה להתקבל לשם.

logie

New member
אפשר לסדר משהו...

תתקשר ביום שבת הקרוב בסביבות 11:00 ותבקש עבודה במחלקת תפעול. אני מאמין שיהיה ניתן לקבוע לך ראיון בצהריים.

orihaim

New member
תגובה

להגיד בטלפון אני רוצה עבודה במחלקת תפעול בחודשי הקיץ?

למעלה