עבודה בסופ''ש

עבודה בסופ''ש

שלום, אני כרגע חייל שמשתחרר עוד 3 חודשים. מחישוב שעשיתי,אם אני עובד ימי שישי שבת בלבד,12 בשישי,ו12 בשבת ייצא לי שכר של 3 אלף בחודש [25*12 ,ממוצע עם שעות נוספות,שבת 150% 34*12] ולמעשה אוכל לפנות את שאר הזמן ללימודים,סתם זמן פנוי וכו.במקום להיות כל הזמן סביב העבודה ולהרוויח 4-5.השאלה שלי אם קיימים מקומות באזור המרכז שמאפשרים לעבוד שישי-שבת בלבד וכמו כן הרבה שעות כמו שציינתי.
תודה

לדעתי לא יהיה פשוט למצוא את מה שאתה

מחפש..

כי אתה מחפש כמה תנאים שיתקיימו ביחד:
1. מקום שמשלם שכר בסיס של 25 ש"ח.
2. מקום שפתוח בשישי-שבת ומשלם שעות נוספות (עצוב להגיד, אבל גם יש מקומות שלא משלמים
).
3. מקום שיסכים להעסיק אותך רק בשישי-שבת.

לדעתי הסיכוי שלך למצוא דבר כזה- זה כמלצר/ברמן**. ייתכן שבמסעדה מסויימת יסכימו לקחת מישהו שיתגבר את סופי השבוע, אבל זה ממש לא בטוח, ומקומות רבים מעדיפים עובדים שיאיישו עוד ימים במהלך השבוע. מבחינת שכר- אפשר להגיע ל-25 ש"ח לשעה ואף יותר אם מכניסים לזה טיפים. אבל.. 12 שעות במשמרת, במיוחד אם זה בתחום המלצרות- זה מאוד מאוד קשה. ולא בטוח שמעסיק ירצה לקחת אותך לכל כך הרבה שעות, ולו רק בגלל השעות הנוספות.

בקיצור- לדעתי יהיה קשה למצוא אבל לא בלתי אפשרי

(**ייתכן שיש עוד מקומות, אבל זה הדבר היחיד שאני הצלחתי לחשוב עליו
)

בהצלחה!

לא מדויק - אפשר לעבוד באבטחה

מקסימום אם ממש יתעקשו איתו - שייתן עו יום אחד באמצ"ש
היצרון - יש סיכוי טוב שהוא יוכל גם ללמוד במהלך המשמרות, בעיקר במשמרות לילה וסופ"ש
החיסרון - שיתכונן נפשית לרדוף אחרי המשכורת שלו, מנסיון שלי ושל אנשים שעבדו איתי - הפרשי שכר בענף הזה הם תופעה נפוצה ולקבל את כל השכר והזכויות זה סיפור
לפותח השרשור - אם אתה הולך לעבוד באבטחה אני ממליץ לך בחום לקרוא טוב טוב את החוזה שאתה חותם עליו ולשים לב כל חודש שמשלמים לך את כל השעות שעבדת

זה לא "לא מדוייק", כי כתבתי שייתכן

שיש עוד מקומות, אבל זה הדבר היחיד שאני הצלחתי לחשוב עליו

זה מה שטוב בפורום הזה, כל אחד מביא את מה שהוא מכיר וכך אפשר לתת כמה וכמה רעיונות

תודה על התגובות

לגבי הטענה שאני מצפה לשכר בסיס 25,זאת לא הכוונה,אני מדבר על בסיס 23 לשעה עם השעות הנוספות זה יוצא 25 לשעה. ובמימדיון לפני גיוס עשיתי את זה אבל יום שישי עבדתי 8 שעות ובשבת הייתה בעיה של כוח אדם אז הייתי עובד גם 13 שעות.היה יוצא לי 2500 הקטע שהם פותחים רק בקיץ.בטוח כמעט שיש אפשרויות כאלה. מה עם בתי מלון אגב למשל?

23 ש״ח לשעה זה ריאלי.

אני לא יודעת לגבי בתי מלון, אבל אולי כדאי שפשוט תתחיל לבדוק בשטח

נדירים המקומות שיקחו עובדים רק לסופ"ש, במיוחד כשעבודות הסופ"ש לרוב מבוקשות בגלל השכר הגבוה. גם במלצרות אני בספק שזה יתאפשר, במסעדות מעדיפים להעסיק את מי שיכול לתת כמה שיותר משמרות. אולי מלצרות קייטרינג מהסוג של "מלצרץ", אבל זה לא משהו שאפשר לבנות עליו באופן קבוע.

בכללי - אני גם לא הייתי ממליצה לעבוד גם שישי וגם שבת כל כך הרבה שעות, זה יגמור אותך.

למעלה