עבודה בסין. . .

blabla ha

New member
עבודה בסין. . .

אני צריך להבין משהו עלעבודה בסין. . . בשביל להסביר יותר טוב מה אני רוצה אני אדביק קטע מהאימייל שקיבלתי מהחברה ----------------------------------------------------------- 1. To work officially here you indeed need a working permit, but we as most of the other companies have only a hong kong regisered company. That means that we are paying in cash. Sounds untypical, but it is quite normal here. Nonetheless we are also in the progress of founding a shanghai company which takes unfortunately a long time. To sum up one may say, that this is by far the easiest way for all persons involved. --------------------------------------------------------- האם זה באמת אופייני צורת התשלום הזו? האם אני יכול לפתוח חשבון בנק בסין ולהכניס את הכסף הזה? על הערה הארה יתקבלו

אMור

New member
מתקשר לנושא הויזה...

ואין צורך לפתוח 2 הודעות נפרדות באותו נושא... ממה שמשתמע מדבריך, החברה הרשומה בהונג קונג רוצה שתעבוד אצלה בצורה לא חוקית, כלומר על אשרת תייר וקבלת מזומן... לא שזה רע, או פשע גדול - אבל כפי שאכן נכתב לך: "It is quite normal here" - נורמל עד כדי כך שהסינים החליטו על התקנות החדשות וביטול ויזות תייר לתקופות ארוכות, למספר מדינות וישראל ביניהן - כך שאתה יכול לשכוח מהעבודה הזאת לעת עתה... איך שרו METALLICA בזמנו? "Sad but True"

למעלה