עבודה בספרות זקוק לעזרה דחוף!!

קשקבל

New member
עבודה בספרות זקוק לעזרה דחוף!!

אם מישהו יכול להביא לי משהו !!!!! משהו!!!! כל דבר!!!!! שיש לכם על יהודה בורלא ואו הנרי אם כן שישלח לי בבקשה!!!!!!!! מהר אני צריך להגיש עבודה ב 00\1\10 אני ממש ממש ממש ממש ממש צריך אתה זה. בבבבבבבבבבבבבבבבבבבקקקקקקקקקקשששששששששששההההההההההההה!!!!!!!!!!

תום .

New member
תשובה

לפני שאני עונה לך אינני יכולה שלא לתהות מיהו המורה לספרות בעל המעוף...שמצא לנכון לחבר שני יוצרים כאלו...שאני אשמח אם תאירי את עיני לגבי האופן בו יצירתם אנלוגית באיזושהי צורה.... ולעניינינו,אז ככה...והכל כמובן בעירבון מוגבל ומדויק רק עד כמה שמשהו שנשלף מידע כללי יכול להיות... יהודה בורלא למיטב ידיעתי כתב בשנות השלושים והארבעים בחיפה (בדירה שקיבל מהעיריה...סתם פרט פיקנטי...) אני מצליחה כרגע להיזכר רק ב``עשב בר`` אך היו לו יצירות רבות נוספות , כמובן... ילדיו או אולי כבר נכדיו,אני לא ממש סגורה על זה,הם הבעלים של הוצאת ``מסדה`` אני בטוחה שאם תרימי אליהם טלפון הם ישמחו לעזור לך... או הנרי הוא כניראה אומן הסיפור הקצר האולטימטיבי וגדול המחברים שלהם. סופר אמריקאי,כתב שנים בניו יורק,אם אני לא טועה.הסיפורים שלו מצטיינים בפואנטות דרמתיות,כמו זה עם האישה שמאבדת מחרוזת זכוכית מזוייפת ומבלה את שארית חייה בעבודת פרך בנסיון להחזיר את התמורה של ,מה שהיא בטוחה, שהוא ענק יהלומים....אם רמת האנגלית שלך מאפשרת,בכלל בלי לבדוק אני יכולה להיות בטוחה, שהוא הגורו של לפחות אי אלו עשרות אתרי אינטרנט אמריקאיים...בהחלט שווה בדיקה. הנ``ל זה כמובן ראשי פרקים,אפילו לא, ולא באמת אינפורמציה רצינית כמו שאת צריכה...אבל,גם זו התחלה... שיהיה בהצלחה!

למעלה