עבודה בספרות ...

sharlior

New member
עבודה בספרות ...

סתם סיפור אישי קצר - בכלל, זה כייף לשמוע או לקרוא סיפורים אישיים של כל מיני אנשים בפורום. אנחנו בגילאים שונים עם חוויות שונות ובכל זאת יש לנו מכנה משותף – אהבה ליוצרת הגדולה . אם מה שאני כותב כאן קיטשי אז סליחה מראש. פשוט היה לי חשק להעלות על הכתב ולשתף ... כשהייתי בכיתה י´ וזה היה לפני די הרבה שנים, יצא תקליט של סי. נורא אהבתי את "עד אליך". בסוף השנה המורה לספרות אמרה שאנחנו צריכים לקחת שיר, "אבל שיר איכותי ולא קשקוש עכשווי" ציטוט מהמפלצת הספרותית, ואת השיר הזה לנתח לפי כל המוטיבים והאמצעים האמנותיים שהיא טרחה להחדיר במוחינו הנבוב במשך שנה שלמה. אז לקחתי צ´אנס, כי ספרות לא היה המקצוע שרציתי להגביר ל 5 יחידות ... והדפסתי את השיר של סי וניתחתי אותו. זכרתי את ההערות העוקצניות שלה על שירים ירודים ונבובים שאנשים בטח יצרפו לה והיא הייתה באמת בלתי נסבלת אבל העזתי ויצא מוצלח. כאילו פתאום עברתי מילה מילה, שורה אחרי שורה וכתבתי מה שאני מרגיש כלפי השיר ומה שבעיני היה מאחוריו. היא כל כך התלהבה מהעבודה שהיא אפילו כתבה לי כמה דברים חיוביים, לא ציניים ולא מעליבים (לימים נוגע לי שהחיים די התאכזרו אליה במישור הבינאישי לכן הייתה כ"כ מגעילה כלפי התלמידים) והיא כל כך אהבה את השיר שהיא שאלה אם יש לי את זה על קסטה. סיפרתי לה כמה אני אוהב את השירים של סי ושמאוד התחברתי לשיר ורציתי להגיש אותו כעבודה מסכמת .. אז נתתי לה לשמוע את השיר ויצאתי מהכיתה עם חיוך והרגשה טובה.

ט י נ ה

New member
כמה חבל שהיא לא היתה המורה שלי

וואלה אחלה סיפור אני נשרתי בכיתה י מספסל הלימודים היחידה שרציתי לצטט היתה ג´ניס ג´ופלין ולא היתה אף מורה שהיכרתי שזה ענין אותה אחלה לך סי

למעלה