עבודה בעגלות בארה"ב

עבודה בעגלות בארה"ב

קראתי פה את הנושאים על בעיות ההגירה(דבר שהיה ידוע לי כמובן) וכל אלה, אך עדיין ארצה לנסות את מזלי. למישהו יש המלצה על חברה שהוא עבד בה ויודע שיש שם מינימום סיכוי לבעיות(מבחינת העבודה עצמה, מבחינת התשלום, בעיות ההגירה וכו'). תודה מראש

adias923

New member
מינמום סיכוי....

יש משפט שאומר "כל אחד והמזל שלו " מכירה כאלה שעבדו שנה ולא נתפסו ויש כאלה שבשבוע הראשון תפסו אותם. אם אתה בוחר לעבוד לא חוקי אתה לוקח סיכון נקודה וזו הבחירה שלך. מצד שני רוב החברות היום מוציאות אישורי עבודה אז אולי כדאי לשקול דוקא לעבוד עם חברה שתדאג לך לאישור?

מבחינת האישור עבודה..

הבנתי שעם כל זה שזה מונע בעיות הגירה, יש עם זה בעיות. 1. אם במקרה יש בעיה במקום העבודה הספציפי שאני אמור לעבוד(שיפוצים או כל דבר כזה), האפשרויות שלי הן או לנסות למכור שם לאף אחד או לחזור לארץ. 2. האישור הוא רק ל-4 חודשים ואם אני רוצה להישאר יותר זמן, זה נהיה אפילו יותר בעייתי מאשר כשאין אישור עבודה. 3. כאשר אני חוזר לארץ אחרי השהייה, אם לאחר זמן מה אני אחזור שוב לחזור לארה"ב, הם ירימו גבה ולא בטוח שירצו שאני אכנס לשם שוב, אחרי שעבדתי שם(אפילו שהיה לי אישור). מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על העניין הזה?

adias923

New member
כמה דברים

אני לא יכולה להגיד שאין משהו בנקודות שלך, אכן אישור עבודה לרוב מוגבל בזמן, וכמו שקפוצ'ינו רשם המכסות נגמרו ואתה אכן לא יכול לעזוב ולעבור לעבוד במקום אחר. לגבי הנקודה השלישית, ברגע שתשהה פה תקופה של יותר מכמה חודשים על בסיס ויזת תייר תחזור לארץ ותרצה לחזור שוב, צפוי שירימו לך גבה.... מאיפה הכסף ללכת ולחזור ? מה יש לך עוד לראות בארה"ב שלא ראיתי וכו. יכול להיות שיכניסו אותך ויכול להיות שלא. השורה התחתונה- אין 100% לגבי שום דבר!!!הכל יכול לקרות.... יכול להיות שתעבוד פה שנה לא חוקי , תעשה כסף , תסע לארץ תחזור לארה"ב ותכנס בלי בעיה.. יכול להיות שתעבוד פה יומיים לא חוקי וכעבור יומיים תתפס על ידי ההגירה ותחזור עם חותמת שחורה....ולא תראה את ארה"ב בחיים . הכל יכול לקרות, וככל שאני נמצאת פה יותר אני מגלה שהכל יכול לקרות וגם דברים שלא חשבת שיקרו קורים. ההחלטה.. היא רק שלך, בינינו מה זה משנה מה הסיכוים שתתפס? הרי אם אתה תתפס לא תוכל להגיד לשוטר ההגירה אבל X מהפורום אמרה שבאיזור הזה הסיכויים להתפס נמוכים.... בכל מקרה אשמח לעזור במה שאפשר , אתה בטח מבין שלעזור במציאת עבודה לא חוקית זה לא כ"כ אפשרי . אבל שיהיה בהצלחה.

Cappuccino

New member
למרבה הצער

כל החברות המפרסמות כיום, שהן מספקות אישורי עבודה, פשוט מרמות. המכסה לשנה זו אזלה מזמן.

למעלה