עבודה בפיליפינים

motherhood

New member
עבודה בפיליפינים

הוצעה לי עבודה בפיליפינים במנילה, בחברה שמעתיקה עצמה מארה"ב למזרח, חברת call-center. יש לי כמה שאלות, אם יש מישהו שמכיר: 1. מה השכר הממוצע שעליי לצפות לו לתפקיד ניהולי (אנא ציינו ביחס לדולרים או שקלים) 2. מה רמת המחייה? איך חיים הזרים בעיר? 3. קצת על המגורים שם... 4. אני חיה עם בת-זוגתי, אשתי, ויש לנו ילד. האם יש הומופוביה? 5. כל עזרה שהיא תתקבל בברכה, בשבוע הבא יש לי ראיון לתפקיד והייתי רוצה להיות קצת יותר מוכנה...

cybordyn

New member
קצת תשובות.

לגבבי השכר, שזו השאלה אולי הכי קריטית, אני לא יכול לענות. אני חושב ששאלות לגבי הוצאות-מחיה תוכלי לשאול בראיון, חברה רצינית לא תסתיר ממך מידע מסוג זה. מנילה זו העיר הפקוקה בעולם (בנגקוק זה משחק ילדים לעומתה), והיא למעשה חיבור של ערים/רובעים למטרופולין אחד גדול (כמו למשל איחוד של תל-אביב וסביבותיה לעיר אחת גדולה). מדובר בעיר גדולה באמת. העיר לא יפה או נקיה במיוחד, אבל יש גם רובעים יפים. צפוי מחנק מזיהום האויר של המכוניות בצירוף מזג אויר חם מאד - לא כיף. יש את Makati-city שהיא האיזור היוקרתי, עם בתים מודרנים ובניה לגובה. סה"כ יש איפה לבלות, מסעדות מערביות, קניונים, חנויות-ענק. יש הכל בעיר הזאת. לגבי הומופוביה אני יכול להרגיע אותך, הכל אפשרי בפיליפינים. אני מכיר סיפורים שלא יאמנו. למשל אשה שהתגרשה מבעלה אחרי 4-ילדים, וכעת היא מנהלת תא משפחתי עם אשה אחרת. הכל זורם. לא צריכה להיות בעיה עם הסביבה.

רועי גב

New member
שכר = עניין אישי

כמה את מקבלת היום ? כמה תוספת עבור מחייה במדינה זרה ? מה מפסידים בחיים האישיים עצם המעבר לשם!! לשים את הכל על משקל איכות חיים מול כסף ואז לדעת מה לבקש

motherhood

New member
תודה על התגובות... אז כמה כסף עולה

הוצאות המחייה? כמה נניח עולה אוכל, שכירות דירה ועוד? כמה יעלה לי לשים את הילד במסגרת חינוכית אמריקאית, נניח? (בן 3 חודשים) אם הייתם במקומי, האם הייתם מעבירים את הילד לחיות במדינה כמו הפיליפינים? תודה

alonsh87

New member
כללית

בשביל לגור במקטי, האיזור היותר מוצלח של הזרים בפיליפינים, תצטרכי לדעתי 2500 דולר לדירה סבירה לחודש מלבד זאת עלויות המחיה, אוכל שיש בשפע לזרים, מוניות וסתם קניות, הכל מאד זול בפיליפינים, זול מכל מקום ממוצע בארה"ב. הפיליפינים זה מקום נפלא לטייל בו, אבל לגדל בו ילד, אולי זה בעייתי, כי זה בכל זאת איזור יחסית מסוכן, יחד עם זאת הילד שלך יוכל לגדול במסגרת עם זרים ואולי זה ישמש לו חממה ממה שהולך בחוץ... בכל מקרה תתעקשי על ביקור מקדים במנילה ותנסי להתרשם בעצמך מהנקודות שהזכרת...

למעלה