עבודה בקניונים, מישהו שמע?

goosh

New member
עבודה בקניונים, מישהו שמע?

התקשרו אלי בעקבות קו"ח שהשארתי, בקשר להצעת עבודה בארה"ב, כמוכר מוצרי קוסמטיקה בקניונים. מישהו עבד בזה או מכיר את התחום ויכול לספר לי פחות או יותר במה מדובר? קשיים מיוחדים? כדאי\לא כדאי? תודה!!

wdaldal

New member
mmmmm

It is realy depands if you know how to sell & were the company locating you. I have friends in San Jose in CA & they know how to sell & they are doing good money but my cousen was located in Nabraska & did not earn much. You are arriving to an appartment but you need to buy all the things just not furniturs. Soooo you have an expances & if you are not earning good you will not have money from that.

חברה שלי עבדה בזה ונתפסה

ע"י הINS לפני חודשיים והיתה אח" בכלא משפט ובסופו של עניין מדובר בחותמת שחורה בדרכון אז היתי ממליצה קודם לבדוק שיש אישורי עבודה לפני שנכנסים לזה..

wdaldal

New member
Yes & No

I know that my cousen came to work for a company that he got a working athorization but my frineds in San jose are iligal.

נשמע לי מאוד תמוה

אישור עבודה אמיתי (H, J, L או כל ויזת עבודה אחרת) לא ניתן למטרת עבודה בקניונים, אז או שמי שהוציא את זה עשה קומבינה שחוקיותה מוטלת בספק, או שהאישור מזוייף... או שיש מידע שונה לחלוטין שאנחנו לא יודעים. בכל מקרה, זה ממש לא נפוץ ולא נשמע לי חוקי.

למעלה