עבודה בתהליך : זקן

Newbie 91

New member
עבודה בתהליך : זקן

המשך של מודל שהתחלתי ופיסמתי כאן לא מזמן, הוא עבר קצת (קצת הרבה!) פיסול במאדבוקס, פעם ראשונה שאני באמת מפסל ברצינות, אני חייב להגיד שאני מאוד מאוד מתרשם ממאדבוקס (יצא לי לשחק קצת עם זיבראש.. שהרבה פחות אהבתי) מאדבוקס הרבה יותר פשוט לתפעול ודומה לתוכנות תלת מימד קונונציונליות, בנוסף, הפשטות של ייצוא מפות, שכבות בפיסול, העובדה שזה תלת מימד ולא 2וחצי מימד, הכל יחד לדעתי הופך אותה לתוכנה הרבה יותר נוחה ומתאים לעבודה. בכל מקרה, הנה המידול:

Newbie 91

New member
וכרגע איך נראה רינדור:

זה הרינדור נכון לעכשיו, לא מבסוט עוד ממנו, יש לי בעיות עם הברק וטיפה בעייתיות עם המצח, שאני לא מרוצה מאיך שהוא נראה. בכל מקרה, התיכנון הוא להוסיף שער קצת (זקנקן, גבות ושער לבן בצצדים) ואיזה כובע נמוך סגנון שנות ה-60 כזה, ואיזה שהיא חולצה ולסיים את זה בתור "קלוז-אפ" לראש. בכל מקרה, אשמח לשמוע תגובות על המידול, רינדור והכל באופן כללי, תודה.

topgun205

New member
נראה טוב רק ש...

הפנים נראות טוב רק שהוא קצת יותר מידי מקומט באזור העיניים לדעתי וגם מתחת לשפתיים. חבל שהרינדור ברקע שחור הדמות נבלעת וקשה ליראות מה קורה בצד ימין של הפנים, לדעתי יתנסה לצמצם קצת את הבליטה של הקמטים ותנסה לתת גוון יותר אפור מתחת לעיניים זה נראה כאילו יש לו דלקת. אבל בסך הכול עבודה טובה
.

ZDanielZ

New member
עבודה מאוד יפה!

יתכן שהבאמפ הכללי (מין נקדודים כאלה) קצת גס וגדול מדי. ובכלל הקמטים, מאוד יפים, אבל טיפה עמוקים מדי, כאילו פיסלו אותם (מה שבאמת קרה). אני חושב שקמטים נוטים להיות יותר רפויים, פחות בולטים ותפוחים. אבל עבודה ממש נהדרת! יש לך לינק למאדבוקס הזה? חיפשתי קצת ולא מצאתי...

בסך הכל העבודה הולכת לכיוון טוב

רק כמה הערות: 1. הוא יותר זקן למטה מאשר למעלה במצח. אם ממילא כובע יסתיר את המצח אז עזוב את זה ככה ואל תתעסק עם זה. 2. הברק בעיניים נראה לי קצת מוגזם תנסה למקם אותו יותר לכיוון של האישון ופחות על הלבן של העין זה יותר יתאים לתאורה שלך כרגע. 3. הייתי מצפה ליותר אפור באיזורי הגילוח, זה נראה כאילו הוא עבר טיפול להסרת שיער בלייזר
. 4. SSS במיוחד באזור האוזניים אבל לא רק, יכול להוסיף לך הרבה. 5. תמדל ריסים. תוסיף כתמי זקנה. 6. יש אזורים (כמו האף) שבהם הטקסטורה חלקה מדי יחסית לכל מה שהולך בשאר הפרצוף, שווה לתת עוד קצת באמפ. בסך הכל עשית עד עכשיו עבודה טובה, תמשיך ככה :)

eldarinn

New member
פשוט נהדר ../images/Emo45.gif

אבל יש לי שאלה כי אני ממש לא מהתחום האורגני: לא מדובר פה ב REVERSE ENGINEERING או במילים אחרות בזבוז זמן? הייתי בטוח שזקנים זה פנים רגילות עם כמה קמטים שאת רוב העבודה עושות טקסטורות ומפות BUMP. מישהו ירחיב בעניין?

כעיקרון ניתן למדל פנים של זקן

על בסיס של פנים רגילות של אדם בוגר, אבל זה לא יוצא מדויק. BUMP אף פעם לא יספיק ותמיד יהיה צורך בדיספלייסמנט כי יש לא רק קמטים דקים אלא כפלי עור של ממש שכוח הכבידה פועל עליהם. עניין נוסף הוא שהזקנה גם משפיע על מבנה הגולגולת (היא נהיית גורמית יותר) ועל חלקי פנים שבהן יש בשר שאינו נתמח על ידי הגולגולת כמו האף והאוזניים (אלו גדלים לעת זיקנה). רובד נוסף הוא גם הוספה של שיער באוזניים, באף וכן הגבות מתעבות אצל גברים, ומדלדלות אצל נשים.

למעלה