עבודה בתור ברמן...?

עבודה בתור ברמן...?

שלום לכולם. למרות שלא כתבתי פה מזמן, תדעו שקראתי, פשוט לא היה לי זמן להתחיל לרשום בגלל שאני בסוף סמסטר עכשיו אז אני די לחוץ בזמן... אז ככה, כפי שחלקכם אולי זוכר, אני מתחיל קורס ב-14 בפברואר. זה אומר שכעבור חודשיים בערך אני אהיה ברמן. ואני קצת בדילמה לגבי עבודה. כלומר, האם להתפטר מהעבודה הנוכחית שלי (נמעס לי ממנה ברמות לא אנושיות), לחכות שאני אסיים קורס ולעבוד במשרה מלאה כברמן. אז א. האם זה אפשרי? האם אני באמת אוכל להשיג עבודה בתור ברמן שתתן לי 3000 בחודש שאני חייב? ומצד השני של הדילמה, יש את האופציה למצוא עבודה רגילה לשעות הבוקר (אם מישהו יודע על מכירות בצפון אני אשמח לשמוע על זה) ואז בסוף הקורס לעבוד בתור ברמן רק בסופשי"ם. מה דעתכם? האם אני אוכל להשיג עבודה בתור ברמן שתתן לי 3000 בחודש? (אין לי ניסיון בכלל)? והאם לדעתכם אפשר באמת לשלב עבודה רגילה בבקרים ועבודה בתור ברמן? כרגיל, אני אשמח לכמה שיותר תגובות, פרטים ודיעות

sivan m

New member
יש לי תגובה

...אבל היא לא רלוונטית לשאלה שלך: אהבתי את החתימה שלך.

d s d s

New member
חלילה../images/Emo24.gif

אני אנסה לענות לך אתה יכול לעבוד כברמן במסעדות ובתי קפה שמחזיקים אלכוהול במשרה מלאה ולהרוויח אפילו יותר מ3000 ואתה יכול למצוא עבודה לבקרים ולעבוד רק בסופ"שים כברמן אבל במקרה כזה ידרשו ממך ניסיון קודם כדי להיכנס לעבודה הלחוצה והאינטנסיבית בסופש. בהצלחה

אז בעצם...

בלי ניסיון אין מצב שאני אמצא עבודה טובה באיזה פאב או מועדון? גם עם מחלקת ההשמה של ברמאסטר המהוללת וכו'?

d s d s

New member
זה לא שאין מצב

אני לא מכירה אותך יכול להיות שאתה יודע לעשות רושם טוב ולמכור את עצמך בראיונות.. אבל סביר שירצו ניסיון

אז איך בכך זאת משיגים ניסיון?

ידע והכשרה, סבבה אני אקבל מהקורס. אבל בשביל ניסיון בברים אני צריך להתחיל מבר כלשהו נכון? ואם כולם דורשים ניסיון ואין לי קומבינות אז בעצם מראש הסיכוי שלי לעבוד בבר הוא נמוך?

ערןGS

New member
לווא דווקא...

יש דווקא מקומות שמעדיפים ברמנים בלי נסיון על מנת "לעצב" אותם... ככה אני התחלתי. ועבדתי במקום עם בר מאוד איכותי. בכל אופן, אני משלב עבודה על הבר בערבים, ובשיווק בבקרים... זה אפשרי בהחלט... ותכפיל כמה פעמים את המשכורת שכתבת....

../images/Emo207.gifערןGS../images/Emo207.gif

אתה עובד ב"ברמאסטר"...
אם כן אולי תוכל לעזור לי...

למעלה