עבודה בתעשייה אווירית

tooli121

New member
עבודה בתעשייה אווירית

יש כאן עובדים מתעשיה אווירית?

אני בתהליכי מיון שם והייתי רוצה לדעת קצת יותר לקראת מעמד הצעת שכר וחתימה על חוזה.

ממה מורכב השכר?
האם יש בכלל מקום לציפיות שכר מצידי או שזה די קבוע?

ובכלל, כל מידע נוסף יתקבל בברכה.

hookedat

New member
לא

ממה מורכב השכר ? מכסף.
אתה לא פירטת שום מידע לגבי מצבך אבל זה סטנדרטי לכולם וכך זה עובד:
משאבי אנוש פותחים טבלאות שכר למקצוע שלך, מסתכלים על הניסיון והתפקיד ורושמים, מסתכלים כמה מרוויחים במחלקה שאתה הולך לעבוד בה, אנשים עם ניסיון פחות או יותר כמו שלך, פקטור התואר אני מאמין שחשוב גם, אם יש השכלה או אין השכלה אקדמאית.

יש שכר בסיס, ואז יש שעות נוספות, בחלק מהאירגונים נותנים לך שעות נוספות ישר (ובגלל זה הבסיס נמוך..) ובחלק מהאירגונים השעות הנוספות זה אקסטרא.
לגבי בונוסים לא יודע מה המדיניות... תבדוק. הפרשות צריכות להיות משכר בסיס + שעות נוספות

תמיד יש מקום למיקוח, אחרי שייתנו לך הצעה, תבדוק מה מידת הלהט שלהם כלפייך, אם עברת הרבה ראיונות.. וההצעה לא לטעמך, אז תבקש עוד 1000-2000 שקל אם זה מה שיעשה לך טוב. במידה וההצעה הרבה יותר נמוכה מהמקובל - אז תדרוש את המקובל.. אין פה נסתרים במקצוע שלנו.

אם אתה מתכנת 0-2 שנות ניסיון יציעו לך 16-19
2-4 יציעו לך 17-22
4 ומעלה אתה צריך לדרוש מעל 24.

זה שכר נורמאלי למקומות כמו תע.ש

tooli121

New member
אני מהנדס חשמל

עתודאי משוחרר עם ניסיון של 3-4 שנים בתחום, אבל לא ספציפית בתפקיד אליו אני מועמד.

ראיתי טבלאות שכר אבל הן משקפות את המצב במגזר הפרטי, מעניין אותי לדעת מה קורה בתע"א..

TotalCommnader

New member
השמועה ודגימה סטטיסטית (חבר אחד) מדברים על שכר נמוך יחסית. א

בל מה אכפת לך? תבקש מה שמבחינתך הוא שכר טוב. יקבלו? יופי. לא יקבלו? תחליט כמה חשוב לך לעבוד דווקא שם, וכמה אלטרנטיבות יש לך.

hookedat

New member
השכר הנמוך יחסית ?

מחושב באופן נכון ?

גם רפאל נותנים לך משכורת יחסית נמוכה
תתן פעם בחודש שעות נוספות, וכל שלושה חודשים יש לך בונוס. בסוף השכר זהה

עבדתי בעבר בתע״א. היה ממש כיף

השכר נמוך יותר מבחוץ. אבל מצד שני כיף לעבוד שם כי אין לחץ והשעות הם נוחות.

tooli121

New member
תשובות בנוגע לתעשיה אווירית

יש פה משתתף קבוע בפורום שעובד בתעשייה האוירית אך לא רוצה להיחשף ולכן ישמח לענות על שאלות אך רק בהודעות פרטיות.
הוא ביקש למסור שמי שיפתח הודעה בפורום עם שאלה על התעשייה האוירית - ייענה במסר פרטי.

לי הוא עזר והוסיף לי פרטים רבים.

boriso99

New member
תעשייה בטחונית

היי אני עבדתי בחברה בטחונית אחרת ומנסיוני בחברות אלו תצפה להצעה נמוכה יותר מאשר במשרה דומה ההייטק . זה התשלום על הביטחון התעסוקתי שלרוב מקבלים בחברות מסוג זה. מציע לך לבדוק משכורות בהייטק ולהוריד כמה אחוזים . סכום זה יהיה בשבילה כיוון למה שתוכל לקבל.
בהצלחה!

למעלה