עבודה / דרושים

bokershok

New member
דרושים לבזק בין לאומי

נציג/ת תמיכה טכנית פרטית (מספר משרה 400) אנחנו רוצים אותך יותר!!! בא לצמוח ולהוביל בבזק בינלאומי בתפקיד נציג/ת שרות טכני! אצלנו תוכל ליהנות מחשיפה לטכנולוגיות המתקדמות ביותר ובסביבת עבודה צעירה ודינאמית!!!!!!! משמרות גמישות, אפשרויות קידום רבות ומגוונות(לתחום ניהול או לתחום הטכני) . דרישות: 5 משמרות בשבוע (כולל סופש - מתאים גם לשומרי שבת) ידע טכני בתחום האינטרנט והמחשבים דוברי ערבית / רוסית - יתרון ישנה אפשרות למשרת אם המשרה בפתח תקווה לשליחת קורות חיים [email protected] נציג/ת שרות לקוחות (מספר משרה 200) אנחנו רוצים אותך יותר!!! בא לצמוח ולהוביל איתנו במוקד השירות של בזק בינלאומי! אצלנו תוכל להינות מהתמחות בתחום האינטרנט ובתחום השיחות הבינלאומיות בסביבת עבודה צעירה ודינאמית! משמרות גמישות, אפשרויות קידום רבות ומגוונות(לתחום ניהולי / פיננסי) . דרישות: 4 משמרות בשבוע. הכרות בסיסית בסביבת מחשב. תודעת שירות גבוהה שפות רוסית/ ערבית יתרון משמרות ישנה אפשרות למשרת אם המשרה בפתח תקווה. מייל [email protected]

job130

New member
רעיון להכנסה נוספת - עבודה מהבית

שלום רב, יש לי הצעה מעניינת, אני לא מבטיח הרים וגבעות, אלא משהו שיכול להוות תוספת חביבה. מדובר בהשקעה של בסביבות העשר דקות ביום, ללא כל השקעה כספית. לפרטים נא לפנות אלי במייל [email protected] בני

sigal0512

New member
דרושים פועלים עם / בלי נסיון מגוש דן והמרכז

דרושים פועלים עם / בלי נסיון מגוש דן והמרכז לעבודה קבועה במשרה מלאה בהתקנת פרקטים. נדרש אמצעי הגעה עצמית לאתרי העבודה (אופנוע טוסטוס או רכב). למתאימים יחס חם תנאים טובים וקידום. קו"ח לדוא"ל: [email protected]

gilush85

New member
דרוש/ה בדחיפות!!!! עבודה מיידית!

בחור רציני אחרי צבא לעבודה כעוזר לאנשי אחזקת מבנים. משרה מלאה, הסעות, תנאים טובים. מאזור ראשל"צ, נס ציונה, רחובות בלבד!!! 08-9472225

EnchantedS

New member
למה אף פעם ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

לא דרושים אנשים בחיפה והסביבה? נמאס, אני רוצה לעבור):

EnchantedS

New member
אני מחפשת כל דבר

חוץ משירות לקוחות ומכירות (טלמרקטינג וחנויות). וכאן יש בעיקר עבודות כאלו מעדיפה פקידות, אבל בדרך כלל צריך תואר/:

לא חסרים מפעלים

שאפשר לעשות בהם מועדפת. ויש גם מלונות, אמנם לא הרבה כמו בת"א ואילת אבל עדיין יש...

למעלה