טוב האמת שכבר יש עדכון..והוא לא משהו
עברו יומיים מאז הראיון והמראיינת לא חזרה אליי עם תשובה לגבי מתי יום המיון שלי. אז התקשרתי אליה והיא אמרה שלא עברתי את מבחן האמינות.
מה?!?! אני פשוט בשוק! לא מבינה איך הגעתי למצב כזה.
המבחן (ממוחשב) כלל שאלות בנושא: האם גנבתי בעבר, עישנתי סמים, קיבלתי שוחד, הייתי בכלא..
ובאמת, באמת!! שלא עשיתי את הדברים האלה. בחיים לא.
אז על מה נפלתי בדיוק? אולי לחצתי בטעות על שאלה מסוימת "כן" במקום "לא"? על דבר כזה נופלים?
אולי הם אומרים לעצמם "אין מצב שבחיים היא לא עישנה" וחושבים ששיקרתי? יכול להיות כזה דבר?
הם שאלו שם משהו כמו "האם קיבלת בעבר כסף מלקוח על שירות טוב שביצעת עבורו?" וכמובן שעניתי כן בגלל שקיבלתי טיפים, אבל אין שם מקום להסבר במילים..זה רק כן או לא...הם יכולים להחשיב דבר כזה לקבלת שוחד או איזושהי טובת הנאה לא חוקית?
יכול להיות שמנפאואר משקרים לי ויש סיבה אחרת שהם לא נותנים לי את התפקיד?
ניסיתי לברר מול מנפאואר על מה בדיוק נכשלתי, והם אומרים שצריך לברר רק דרך הבנק כי רק אצלם יש את הפירוט של המבחן, ולכ"א מגיעה תשובה סופית של כן או לא. אז התקשרתי לבנק והם אמרו לי שהנתונים הם רק אצל כ"א..קיצור מבוי סתום. לא נראה לי שאני אצליח לשים את האצבע על מה עשיתי לא בסדר. כי באמת שלא רצחתי ולא גנבתי ולא הייתי בכלא ולא עישנתי סמים (באמת שלא!! בחיים לא.) ולא קיבלתי שוחד..
בכל מקרה, אני נאלצת כרגע, לצערי הרב, לוותר על המשרה של בנקאית טלפונית. אני מתמיינת, עדיין דרך מנפאואר, לטלרית פרונטלית, כמובן לא באותו בנק. ביום ראשון יש לי מרכז הערכה ואני ממש מפחדת מזה...כי זה ממש להתחרות באנשים, דינמיקה קבוצתית וכל זה.. אני שונאת את הדברים האלה.
וגם בטח יהיה שם מבחן אמינות..מי אמר שהפעם אני לא אפול?
אני לא אוותר כי באמת חשובות לי המשרות האלה. טלרית פרונטלית זה פחות מבנקאית טלפונית אבל זה עדיף על כלום.