עבודה והתנדבות

VAX17

New member
עבודה והתנדבות

שלום

מחפשת עבודה אשמח לדעת אם עד סוף השנה אמצא.
מתי?
22.4.74

דבר נוסף ברצוני לשאול האם התנדבות בפסגה 7 מחליפה "טיפול"?
בכלל אם תוכל להבהיר קצת את פסגה 7...טיפ, משהו לעבור אותה בשלום

תודה מראש

תשובה ל vax17

שלום יקרה

אכן צדקת. נמצאת את בפסגה שנייה כאשר המספר המחושב על פי מפת לידתך הנו 7.
אומר לנו שזו תקופה להתרחבות הנשמה. לימוד מן החיים את מה שיש להם להציע בתחום הרוחני.
עליך עתה אינטואיטיבית לפנות לכול תחום שעוסק ברוחניות ולהתחיל ללמוד ולהתפתח.
כדי לפתח כלים רוחניים עליך להתאזן ולשנות תדר.
טיפ לבקשתך.
אני יכול להעיד על עצמי שלא הייתי מודע למצב אליו נקלעתי. למדתי והתפתחתי רוחנית אך תמיד רציתי לשוב למוכר ולידוע.
מנגד כוחות היקום, תוכנית הבריאה, המערכת העליונה רואה תמונה רחבה שאין ביכולתנו לראות באותה נקודת זמן בה אנו שוהים. והם יותר גדולים וחזקים מרצונותיי האישיים.

אני פותח אחרי החגים קורס חדש ללימוד יסודות הנומרולוגיה הטיפולית.
אשמח לראות אותך בקבוצה

לשאלתך השנייה טיפול הוא תהליך התפתחות ואין קשר בינו לבין התנדבות, שהיא פעולה נפלאה בה אדם לומד לתת מעצמו לטובת הכלל ללא תמורה. נתינה נקייה.

בהצלחה

מועדים לשמחה וששון

VAX17

New member
המשך

תודה על התייחסותך.

1. לגבי עבודה - לא ענית לי, האם אני אצליח למצוא עד סוף השנה??

2.לגבי רוחניות- אם לא מתחברים? אם התחברתי בעבר והרבה ושבעתי כבר? ואין לי צורך?
וזה לא מדבר אלי? ודווקא הרציונל והמדעי מדבר אלי ??
הגורל לדעתך יכריח אותי?
(אני מסכימה שאנחנו לא תמיד מודעים וכל החיים יש מה ללמוד. תמיד תמיד
אך האם זה חייב להיות בדרך אחת? כפי שכתוב???)

3. מה זה נומרולוגיה טיפולית?? (אני שומעת טיפול נהיה לי רע)...

תודה וכל טוב!

תשובה ל- VAX17

שלום לך יקרה.

עבודה את יכולה למצוא באופן מידי. תלוי בך בלבד !
ומה כוונתי - יש עבודות מזדמנות כמו - טיפול בילדים / מבוגרים ועוד ועוד ... השאלה היא האם אני האגו שלי מאפשר לי לעבוד בעבודות כאלו ? או שאני מחפש את המשרה- ניהול, עבודה שווה, טובה שתמיד עיני נישאו אליה. איך הסביבה תגיב בכלי ההרגשה שלי לאותה משרה שאבחר ?
אני לא יודע ומכיר את סיפור חייך . אני מצייר תמונה מתוך מה שאני מקבל או מרגיש אינטואיטיבית. יכול בהחלט להיות מצב שבניתי בכלי ההרגשה שלי תמונה שאינה תואמת את המציאות שלך. לכן עדיף תמיד פגישה ( נקרא לה פגישה אימונית קואצ'ינג ) בה נפתחים הנושאים ויחד מנסים להגיע לכיוון כול שהו. מאד קשה לענות לשאלות גורליות על פי שאלות קצרות

לשאלתך השנייה - יש לנו עדיין את חופש הבחירה. לבחור מבין הדברים שהיקום שולח לנו את הסביבה הנכונה, את ההחלטה הנכונה. אם נדייק נרגיש מיד בכלי ההרגשה שלנו. אם נפספס וודאי שנרגיש זאת. ואז תמיד אפשר לצאת לתיקון.

לשאלתך השלישית מה היא נומרולוגיה טיפולית ? - נומרולוגיה קלסית מזהה דרך המספרים תכונות אופי חיזויים למצבים או אירועים שנעבור.
הפסיכונומרולוגיה - באה מתוך מקום עמוק של הבנת החיים באמצעות הסביבה. הדגש הוא על הצד הפסיכולוגי של החיים, תכלס פחות בלבלבה... אני מגדיר אותה נומרולוגיה טיפולית.
המטרה היא להביא את האדם לאיזון כאשר המצב הוא חוסר איזון.
הכלים שאני משתמש הם :
ראשית דרך הפסיכונומרולוגיה אני מזהה צמתים אותם כדאי לפתוח לברר ולהבין מה הם באו ללמד אותי.
אפשרות אחרת אותה אני בודק , מברר, מרגיש את האדם שהגיע אלי אם מתאים לו והוא מתחבר וזקוק לתמיכה וטיפול רגשי באמצעות פרחי באך,
רצוי הילינג לנקות את השדות האנרגטיים העוטפים אותנו ויוצרים עם השנים חסימות אשר ההשלכה שלהם על הגוף הפיזי הם בתחילה כאבים באזורים שונים. ועם הזמן צצות להן מחלות ההופכות עם השנים למחלות כרוניות. הסבר קצרצר על מטרת ההילינג - http://goo.gl/ImsFsJ
לימודי הקבלה נותנים לי מעטפת והבנה גלובלית של תפקיד האדם במערכת הכללית. אנחנו חיים בעולם אינטגראלי מקושר.
תלוי באישיות האדם המגיע אלי אולי לאחר בכלל עדיף קואצ'ינג .שהוא תהליך יותר מעשי תכלס ואותו אדם לא מתחבר לרוחניות...

כול זה יחד ועוד ניסיון חיים רב שצברתי מרכיב את הפסיכונומרולוגיה - נומרולוגיה טיפולית.

בהצלחה בדרך שתבחרי.

מועדים לשמחה וששון.

למעלה