עבודה ולימודים

אלונהב

New member
עבודה ולימודים

היי יאיר, אני חדשה כאן וממש צריכה עזרה - חייבת לדעת מה ללמוד ולא החלטית בעניין, אז חשבתי לראות מה המזל שלי אומר- תאריך לידה-4.12.1975 שעה:12:40. מקום לידה- בי``ח העמק עפולה

הציגי את האפשרויות - ואשמח להתייחס

מכיון שאין בכוחי להתייחס לאינסוף אפשרויות, אמרי לי מה עומד על הפרק ובמה ההתלבטות, ואשמח להתייחס.

אלונהב

New member
לימודים

אני עובדת בהייטק ואני מצד אחד רוצה ללמוד שפות תכנות ומצד שני אני מאוד רוצה ללמוד גרפולוגיה בצורה מסיבית ורצינית, למרות שנראה לי שיש יותר שרלטנים מאשר אנשים אמיתיים בתחום הזה. וכמובן שקיימת אפשרות למידה של מנהל עסקים- אז מה יותר מתאים לי????

הממ..

ובכן, מנהל עסקים הכי מתאים לך בגדול, אבל את בהחלט יכולה לעסוק בגרפולוגיה בינתיים כתחביב, עד שתהיי מקצועית. לידיעתך - לפני שנתיים שלוש של עיסוק בתחום, קשה אפילו לחשוב על מקצוענות, ואני מניח שאם תעסקי בזה לפחות כשנה כתחביב, כבר תדעי בהמשך אם יש לזה המשך מקצועני ששווה להשקיע בו או לא.. אז אין כאן דילמה אמיתית. ולגבי שפת התכנות - האמת, שאני חושב שאת זקוקה לעבוד יותר עם אנשים, מאשר עם תכנות. זה נותן לך יותר סיפוק. ואם כבר בחרת בתחומים האלה - מנהל עסקים נראה תקשורתי יותר.

אלונהב

New member
תאריך חתונה

רציתי להתייעץ איזה תאריך מבין ה-4 מתאים יותר לי ולחבר שלי שתאריך לידתו הוא 5.5.76 - 7.3.2002 או 14.3.2002 או 21.3.2002 תודה רבה....

תאריך לחתונה

ב 7 לשלישי הירח נמצא במזל גדי, ב 14 במזל דגים, וב 21 במזל תאומים. במזל גדי הוא עלול להיות קצת קשה אבל יציב, בדגים אמנותי אבל מעורפל עם מצבי רוח, ובתאומים - קופצני תקשורתי וכיפי. אז.. נראה לי שדווקא ה 21 בחודש יתאים יותר, למרות שהחבר שלך עלול להעדיף דווקא את ה 7 לחודש. אבל הנה יש לך את כל האפשרויות - לשיקולך.. זה חשוב, שכן זה יכול להראות משהו על האוירה שתהיה בתוך הנישואים לאחר מכן.

למעלה