עבודה ומגורים בארצות הברית

NurseUSA

New member
עבודה ומגורים בארצות הברית

שלום לכולם. לפני 3 שנים עברתי לארצות הברית. אני בוגרת של הארץ. עברתי מבחן של אחיות בהצלחה, ונכון להיום אני עובדת בתור אחות במקום עבודה מדהים. המעסיק שלי מילא עבורי מסמכים לגרין קארד. לפני כחודש קיבלתי את הסטטוס של תושב קבע. מי שרוצה ומוכן למעבר, נא לפנות אלי, ואשתדל לתת מידע.

היי

היי , אני אחות עם וותק של 8 שנים , עבדתי בחדר ניתוח אבל פחות מעוניינת לעבוד בזה , אולי חדר ניתוח לפעולות קטנות כמו היסטרוסקופיות או מוז או הרניות , יש שם משהו כזה? ומה התהליך להתקבל?

NurseUSA

New member
התהליך

לא אשקר לך, התהליך דורש מאמץ, אך ניתן לביצוע. עזבתי לארצות הברית בגיל 40. כמובן שיש פה מלא מרכזים לניתוחים קטנים וגדולים. אני אישית מעדיפה ניתוחים גדולים, כי רצים פחות
. נכון להיום, אני מאוד שמחה שעברנו. התהליך מתחיל מלימודי אנגלית. צריך לעבור את אחד מהשניים: TOEFL או IELTS עם ציון מספק. אחרי זה מגישים מסמכים לחברה אשר נקראת GFNS. הם בודקים את המסמכים שלך. אחרי שתעברי אנגלית, אוכל לקשר אותך עם הרקרוטרית שלי, שהיא אישה מדהימה, להמשך תמיכה והדרכה. השלב הסופי זה לעבור מבחן ממשלתי של ארצות הברית ולקבל הצעת עבודה. בית חולים שלי מעסיק אחיות מכל העולם. עם תחילת העבודה בית החולים שילם עלי במשך 3 חודשים עבור המלון עד שמצאתי דירה. כמו כן, אחרי חודש עבודה הציעו לי הלוואה מהבנק של בית החולים לצורך קניית מכונית. בפברואר 2015 הגשנו מסמכים לגרין קארד. באפריל 2016 קיבלנו את הסטטוס של תושב קבע. אשמח לענות לך על כל השאלות במקרה ויתעוררו.

למעלה