עבודה ומקצוע צבאי

עבודה ומקצוע צבאי

איפה אפשר למצוא לוח דרושים שממויין עם עבודות בהתאמה למקצועות צבאיים? עד כמה ששנאתי את התפקיד שלי בצבא המקצוע הזה עוד עלול להתגלות כמועיל באזרחות

אין כזה דבר עד כמה שידוע לי...

אבל כל לוח דרושים באינטרנט (drushim, jobnet ועוד) ממיין את המקצועות שלו לפי תחומים...

עוד שאלה (לא קשורה)

במקום לפתוח שרשור חדש ננצל את הקיים שלי... קורס הכנה לפסיכומטרי - אפשרי לשלם עם הפיקדון שחרור? ו..... עוד אחת. השתחררתי ב22 לחודש. הבנתי שמי שמשתחרר אחרי ה15 לחודש מקבל 80 אחוז מהמענק יחד עם המשכורת הצבאית על חודש השירות האחרון שלו ואת 20 האחוזים הנוספים בחודש שאחרי. עד כמה יש סיכוי שהצבא יחליט לדפוק אותי בפעם האחרונה ובאוקטובר להביא לי רק את המשכורת על ספטמבר ואת המענק רק בנובמבר להביא לי?

אני השתחררתי ב - 21.7

וקיבלתי 80% מהמענק+משכורת אחרונה ב - 1 לאוגוסט, ככה שנראה לי שגם אתה תקבל.

תודה

למרות שלמען האמת כבר יצא לי לדבר היום עם מת"ש והם אמרו שאני אמור לקבל הכל בנובמבר, אבל הם אמרו שאם אני רוצה הם יכולים לשנות את זה שאני יקבל באוקטובר. עכשיו אני מקווה שאכן העניין יקרה ואני יקבל לפחות חלק באוקטובר כפי שהפקידה הבטיחה לי בטלפון...

תפקידים שראיתי במודעות דרושים-פקידות,סמנציות

או פקמציות. בעיקר רצו רלשיות- ז"א לעבודה מזכירותית רצו ניסיון בעבודה אדמינסרטיבית והם החשיבו עבודה בתור רלשית כניסיון. פקמציות\סמבציות- חיפשו במודעות של מוקדי אבטחה ובקרה וכו'.

למעלה