עבודה זמנית בבייג'ין

Jinkobill

New member
עבודה זמנית בבייג'ין

אהלן שנה הבאה אני מתכנן ללמוד סינית באחת האוניברסיטאות בבייג'ין. האם אפשר לעבוד שם במקביל בעבודת סטודנטים כזאת כדי שאני לא אתרושש בינתיים? אם כן כמה אפשר להרוויח? תודה על כל עזרה!

yi tai

New member
אפשר ללמד אנגלית

משלמים בערך 100-150 יואן לשעור של 40 דקות, ותמיד יש ביקוש. אתה יכול להסתכל כאן: http://www.thatsbj.com בהצלחה איתי

Jinkobill

New member
אין בעיה למי שלא NATIVE?

הי קודם כל תודה ראיתי הצעות עבודה כגון אלו, אבל רובן ככולן דורשות כי המורה יהיה NATIVE SPEAKER יצא לך לעבוד בזה או שאתה מכיר מישהו שעשה את זה?

yi tai

New member
יצא לי קצת

זה נכון שכתוב שהמורה צריך להיות NATIVE, אבל בפועל הביקוש כל כך גדול שיש מורים מכל מקום כמעט - פגשתי מורים מרוסיה, מהפיליפינים, משוודיה וגם מישראל. יכול להיות שהשכר יהיה טיפה יותר נמוך אבל עדיין מדובר בשכר גבוה (לפחות 100 יואן ל40 דקות). מבחינת הסינים, מה שחשוב הוא המראה של המורה.. בזמנו למדתי אמריקאית ממוצא סיני ודווקא לה היה קשה יחסית למצוא עבודה כמורה. סינים..

dzaouchan

New member
עשיתי את זה

היי, אני עשיתי את זה - לימדתי אנגלית באיזה מחנה קיץ ואני לא native. זה פשוט תלוי עד כמה הם לחוצים על מורים... אני אמרתי להם שאמא שלי אמריקאית (yeah right...) ובזה נגמר הסיפור.

dzaouchan

New member
מגיעה לבייג'ינג

שלום, אני מגיעה בעוד חודש-חודש וחצי לבייג'ינג ללימודים (באופן עצמאי ולא על חשבון אף אחד) אשמח לקבל טיפים לגבי מציאת עבודה ( לא לימוד אנגלית, את זה כבר עשיתי) מציאת מגורים, ועוד יותר אשמח להכיר אנשים חדשים. אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה צרו איתי קשר ב- [email protected]

למעלה