עבודה זרה

roniayalon

New member
עבודה זרה

הגורם לחורבן בית ראשון מקדש שלמה המלך באמת מתאים לוויקינגים אבל לעם ישראל??!!

וואו טיפש

תסביר לי למה כל אחד בעל דת חייב שכל האחרים יהיו מהדת שלו??!

Justin Angel

New member
להירגע בבקשה

אף אחד לא טיפש, אף אחד לא דפוק ובטח שאף אחד לא קנאי דתי אטום אופקים שלא יידע מה הן זכויות אדם ואזרח גם אם ישללו לו אותן, אז בבקשה לא להגיד את זה. בכל מקרה, זה באמת באופן מחריד לא מנומס לנסות לחנך מישהו. אני בטוח שהאדם גילו אשר יהיה חונך בבית-ספר יסודי או לפחות בגן-חובה לפי תצורת הכתיב, ואין זה עניננו שלנו לנסות להרחיב את ידיעותיו על התנהגות נאותה. לפני כל תגובה חמומת-מוח נגד אותו אדם אני ממליץ עמוקות להגיד תודה שאתם לא הוא. דמיינו חס ושתילה שאתם הייתם במקומו, סגורים בעולם הקטן שלכם, נעולים בראיית עולם חד-גונית, בלי היכולת לראות מעבר למה שלמדתם בבית-ספר ואיך שהחברה התנתה אתכם. אני ממליץ שבמקום לנסות להתנפל על אנשים כאלו יהיה עדיף לחשוק שפתיים בשקט, להגיד תודה לכוכבים שאנו ברי מזל שאין אנו הוא, ולתת לחיינו להמשיך הלאה. ולכל מי שעדיין רוצה לדבר בזעם, תסתפקו בזה: או שאנשים כאלו יתפתחו או שהם יכחדו. זה כמו להביט בצד על האריה רודף אחרי האנטילופה :)

Nizzan Cohen

New member
ג'סטין - ירשת לך מעריץ ../images/Emo8.gif

תגובה יפה

Dia Leoghann

New member
אני ממליץ לך להירגע ולשקול מילים.

וג'סטין, תודה על התגובה היפה והנכונה.

שם מעניין

למה שנקרא בימינו "החלטות פוליטיות ומדיניות שגויות". ובית שני נחרב בגלל שנאת חינם. נקודה למחשבה.

RainBird

New member
תגובה מסר מתקשור (בערך... אם אפשר לקרוא לזה ככה) "כשאתה מחפש אמת, אתה מוצא אמיתות. כשאתה מחפש דרך, אתה מוצא דרכים." שריעת, המשרתת האנרגטית שלי.

למעלה