עבודה חדשה! מחכה לתגובות,יואב אפרון

עבודה חדשה! מחכה לתגובות,יואב אפרון

שלום לכולם שוב, לפני שבוע פרסמתי שתי עבודות חדשות וכעת ברצוני להוסיף עוד אחת חדשה לרשימה ואחרי כמות התגובות הנפלאה שקיבלתי בפורומים הרבים שפירסמתי ארצה לשתף אתכם ולחוות את דעתכם. במידה ולא שמעתם או נתקלתם בהודעות שלי אסביר לכם במה מדובר, שלושת העבודות הן חלק מפרוייקט רוק/מטאל מתקדם תזמורתי אשר אני עובד עליו כבר כמה חודשים. העבודות מושפעות מאוד ממוסיקה קלאסית מודנית, ג'אז (והרמוניה של הג'אז - מודרני) ובעבודה החדשה אף ישנו קטע ג'אז/לטין שארצה להתנצל מראש על הסולו שלי. הקטע החדש משלב רביעיית מיתר קלאסית, רוק מתקדם, קיטצ' והמון השפעות ג'אזיות. אנא, שכחו את מה שאתם מכירים ומשמעות המילה מטאל והאזינו ליצירה החדשה, ואם יתחשק לכם, גם לאחרות (במידה ועוד לא הקשבתם). נכון להרגע אני עובד על קונספט ומילים לקטעים ובשבוע הבא אקליט גיטרות חיות ולאחר כן תופים חיים. אציין רק שאשמח לקבל כל עזרה שהיא בנוגע לגיבוש הקונספט ולמילים שכן אני פשוט לא טוב בליריקה. מודה לכם מאוד מראש על כל תגובה, הערה, עצה והצעה שהיא ומחכה לשמוע מכם :) תודה רבה, יואב אפרון נ.ב, הקטעים אינם קצרים כך שאנא הכינו סגריות וקפה מראש, תודה. אנא סלחו לי על שזו ההודעה השנייה שפרסמתי היום, קיוויתי כשאשר אגיב התגובה תעלה למעלה, אך היא נשארה בתחתית העמוד. תודה וסליחה.

לא, אני יואב של יואב :)

שוב אנצל את ההזדמנות להגיד תודה לכל מי שהאזין, יואב אפרון

למעלה