עבודה חדשה

Druyanizem

New member
בטח שאוהבים!

עבודה מדהימה כרגיל... רק תגיד לי... שם בצד זה אגם? כי המים נראים מאוד בטוניים, משהו בהם לא מים... אבל באמת מדהים

מדהים..

כמה זמן לעזאזל לקח לך לבנות את זה??
היה לוקח לי 3 שנים לעשות דבר כזה...

OhadArt

New member
מני המיליונר

אם היה פרס לאמן התלת בארץ...עד כמה שאני ראיתי עד עכשיו ...אתה הזוכה אין ספר. יא אמן! כל הכבוד לך מני ואין ספק. VRAY RULZ תמשיך כך מר בחור

RJ11

New member
אני חייב להודות...

בחיים שלי לא ראיתי כזו עבודה יפה. פשוט מדהים!

ilankt

New member
בטח שיש עבודות יותר יפות מאלו

העבודות האחרות של מני
מדהים מני!

VooLKan

New member
יפה מאוד

נראה מצויין ממש אהבתי את כל הלכלוך הזה על הרצפה כל הכבוד כמה דברים שקצת מפריעים, מה שקצת מפריע לי זה כל הספליינים בסצינה מתערבבים אחד בשני וקצת קשה לשים לב לדברים אחרים בסצינה, עוד דבר בריצפה שקרובה אלינו הבאמפ נראה ממש טוב ואז החלק שקצת יותר רחוק, ליד העגלה הזאת ההצללה נראית מוזר על הריצפה אולי זה אמור להיות ככה אבל זה מציק קצת. חוץ מיזה סחטיין על העבודה תמשיך להפגיז

וואו

ממש עבודה מרשימה. אני תמיד מתפלא איך אתה מצליח להגיע לכל הפרטים האלה, ממש מדהים. אפילו את הבניינים שמאחור מידלת באיכות לא פחות גבוהה מהשאר. ישר כשראיתי את התמונה הראשונה הרגשתי כאילו אני על רכבת הרים, אני חושב שזה בגלל הזוית צילום, שעושה הרגשה של אי-יציבות. אני אשמח מאוד לראות זויות שונות של העבודה (אם תוכל). כמעט בכל העבודות שלך (אלו שראיתי) הצבעים מעט קודרים וחיוורים, גם בעבודות שאמורות כביכול להיות שמחות יותר. למה אתה בוחר בצבעים האלה? אשמח אם תוכל לענות לי

ננהננה

New member
איזה יופי מני

זה נראה מעולה כמו תמיד. והכי כיף לראות שאתה ממשיך תמיד לעשות עוד דברים. אתה הולך לעשות לזה אנימציה קלה? סיבוב גלגל עדין או משהו כזה? תמשיך :)

eldarinn

New member
איזה קטע! ../images/Emo6.gif

קודם כל העבודה נהדרת במיטב המסורת. קטע מצחיק בדיוק היום חזרתי מניו יורק.

3Dead

New member
האווירה מזכירה לי פולין ....

ממנה חזרתי לפני כמה שבועות .... בניינים תעשיתיים ,מזג אויר קר ומצב רוח קודר ... עבודה מצויינת.

themeny

New member
תודה תודה תודה

האמת יחסית לקח לי מעט זמן - שבועיים ON\OFF. Druyanizem, זה אמור להיות חול. אני אראה איך אני יכול לשפר את זה. VooLKan, לגבי הטקסטורה של המזח - תוקן. תכנות ועוד תכנות, אני שמח מאוד שאתה מתעניין בזה מעבר לצד הטכני. הסגנון האפרפר הזה מאוד מדבר אליי, זה עוזר לי ביצירת האוירה הקודרת שאני מנסה להעביר. בסצנה הספציפית הזאת יש אפילו משמעות מעבר לסגנון הזה שאני תפוס עליו. קצת רקע - הרבה זמן רציתי ליצור את הסצנה הזאת. זאת אומנם אינטרפטציה שלי אבל יש מקום כזה במציאות שיש לו היסטוריה די מוזרה. בקיצור מאוד, זה אזור צמוד לניו יורק שבשנות החמישים היה מאוד פופלרי ונודע במתקני שעשועים וה FREAK SHOWS הנודעים. הרבה מאוד אנשים זרמו לשם והמקום היה שוקק חיים. היום המצב שונה לגמרי, מקום מאוד נידח ושומם. לפני שנתיים בערך ראיתי את הסרט requiem for a dream שמאוד אהבתי ונורא סיקרן אותי הסביבה הזאת הקודרת שהעלילה התרחשה בו וככה למעשה התחלתי להתעניין בזה. האפרוריות עוזרת לי גם כאן להעביר את התחושה הקודרת אבל הוספתי את הגוון הצהבהב החם שנותן תחושה של שנות החמישים, ושל הכרזות והפרסומות של אותה תקופה וחשבתי שיכול להיות חיבור מעניין בין הנושא של הסצנה לבין הצבעוניות הסופית - אומנם הסצנה שעשיתי לא תועדה בשנות החמישים כביכול אלא בתקופה יותר מאוחרת, אבל יש חיבור לתקופה ההיא באמצעות הצבעוניות של התמונה. מקווה שהייתי מובן פחות או יותר... ענתתתתתתתתתת
יא אללה איפה את?? אנחנו מתגעגעים. עשיתי את זה בשביל שתשלחי לי הודעה בפורום, ראיתי שזה עבד לאורן :) אני מת לראות עבודות שלך ואני בטוח שאני גם רואה ואני אפילו לא יודע, אבל אני מנסה לנחש... (ציפור קטנה לחשה לי על פרח?) ALIO, penthium 4, 3200, 1GBRAM היי טל, חבר שלי אמר לי אותו הדבר והוא אפילו מצא את עצמו שם :) בכל מקרה, צפו לעידכון בקרוב...

themeny

New member
>>עודכן<<

הוספתי DISTANT BLUR וסידרתי את הטקסטורה של המזח. (אותו הלינק. כמה פעמים F5).

מיכאל ג

New member
מני - מחווה שלי אליך...

הייתי היום במפעל של נשר ברמלה לצורך צילומים - אני הולך למדל חלקים ממנו לאיזה פרויקט. כל הזמן הרגשתי כאילו אני בתוך עבודה שלך...

מיכאל ג

New member
ועוד "רגע מני" שתפסתי שם

אגב, התמונה הקודמת עברה עיבוד צבע, זה לא באמת כחלחל כזה. יותר חום. אבל את התמונה הכי טובה לא הספקתי לצלם - כשהלכנו שם עבר על פנינו עובד מפעל רכוב על תלת אופן אדום (!). הזוי לגמרי.

למעלה