תודה תודה תודה
האמת יחסית לקח לי מעט זמן - שבועיים ON\OFF. Druyanizem, זה אמור להיות חול. אני אראה איך אני יכול לשפר את זה. VooLKan, לגבי הטקסטורה של המזח - תוקן. תכנות ועוד תכנות, אני שמח מאוד שאתה מתעניין בזה מעבר לצד הטכני. הסגנון האפרפר הזה מאוד מדבר אליי, זה עוזר לי ביצירת האוירה הקודרת שאני מנסה להעביר. בסצנה הספציפית הזאת יש אפילו משמעות מעבר לסגנון הזה שאני תפוס עליו. קצת רקע - הרבה זמן רציתי ליצור את הסצנה הזאת. זאת אומנם אינטרפטציה שלי אבל יש מקום כזה במציאות שיש לו היסטוריה די מוזרה. בקיצור מאוד, זה אזור צמוד לניו יורק שבשנות החמישים היה מאוד פופלרי ונודע במתקני שעשועים וה FREAK SHOWS הנודעים. הרבה מאוד אנשים זרמו לשם והמקום היה שוקק חיים. היום המצב שונה לגמרי, מקום מאוד נידח ושומם. לפני שנתיים בערך ראיתי את הסרט requiem for a dream שמאוד אהבתי ונורא סיקרן אותי הסביבה הזאת הקודרת שהעלילה התרחשה בו וככה למעשה התחלתי להתעניין בזה. האפרוריות עוזרת לי גם כאן להעביר את התחושה הקודרת אבל הוספתי את הגוון הצהבהב החם שנותן תחושה של שנות החמישים, ושל הכרזות והפרסומות של אותה תקופה וחשבתי שיכול להיות חיבור מעניין בין הנושא של הסצנה לבין הצבעוניות הסופית - אומנם הסצנה שעשיתי לא תועדה בשנות החמישים כביכול אלא בתקופה יותר מאוחרת, אבל יש חיבור לתקופה ההיא באמצעות הצבעוניות של התמונה. מקווה שהייתי מובן פחות או יותר... ענתתתתתתתתתת
יא אללה איפה את?? אנחנו מתגעגעים. עשיתי את זה בשביל שתשלחי לי הודעה בפורום, ראיתי שזה עבד לאורן

אני מת לראות עבודות שלך ואני בטוח שאני גם רואה ואני אפילו לא יודע, אבל אני מנסה לנחש... (ציפור קטנה לחשה לי על פרח?) ALIO, penthium 4, 3200, 1GBRAM היי טל, חבר שלי אמר לי אותו הדבר והוא אפילו מצא את עצמו שם

בכל מקרה, צפו לעידכון בקרוב...