עבודה חדשה "Knocked Out"

• פותח הנושא ic
  • פורסם בתאריך

ic

New member
עבודה חדשה "Knocked Out"

העבודה נעשתה במיוחד עבור האתר "3D Total" כנושא לכתבת "Making Of" שתתפרסם במגזין שלהם (3D Creative) בחודש אפריל הקרוב, החודש הזה (מרץ) היא נמצאת במגזין כתמונה בגלריה בלבד. העבודה היא סופית אני לא מאמין שאני אערוך שינויים בשלב זה, אני מודע לקיומם של בעיות מסויימות אבל מפאת חוסר זמן לא יצא לי להתמקד על כל פרט ופרט כמו שהייתי רוצה. אף על מה שנאמר אשמח עדיין לשמוע דעות,בקורת וכו'.... תודה מראש.

ic

New member
ורסיה נוספת

הורסיה הזאת אהובה עליי יותר

eldarinn

New member
אגב למיטב ידיעתי

אין גלגלים בעובי כל כך דק, בודאי לא באלונקות אמבולנס/מיטות בית חולים.

מיכאל ג

New member
כמעט מושלם

שני דברים שחסרים לי זה: א. זיעה על המתאגרף וב. יותר קפלים בבד של החלוק, משהו בו לא הכי אמין. אולי הוא צריך יותר משקל או אפילו לזייף קמטים עם BUMP.

ic

New member
מיכאל ג, תודה רבה

מסכים עם כל מה שאמרת.

eldarinn

New member
הדמות פחות משכנעת

אגב נראית קצת באויר אבל כל יתר החדר פשוט מדהים כל הכבוד!

ic

New member
eldarinn תודה רבה

צודק בעניין הגלגלים, אפשר היה לעבות אותם קצת יותר מ10, תודה רבה!

MedArt

New member
כל הכבוד...

אתה יודע מיד קפץ לי לעין הקטע הזה של הריחוף, אני חושב שהסביבה מאוד מלוכלכת והדמות פשוט נקיה מדי. אולי כדאי ללכלך אותו גם קצת...? בכל אופן אחלה עבודה ובהצלחה. MedArt

pixie3D

New member
יפה מאוד! אך...

יש לי מס' הערות: ראשית, הבד של המתאגרף והמגבת דקים מדיי וגם נקיים מדיי עבור מתאגרף אחרי קרב. שנית, הארון השמאלי "נמרח" קצת על הקיר. הערה אחרונה היא כלפי הנעליים אשר לא מתאימות לאגרוף יותר לשחקן הוקי מכיוון שמתאגרפים זקוקים לטווח פעולה גבוה על כן נעלי ספורט רגילות יתאימו יותר. סה"כ עבודה באמת מדהימה, כל הכבוד!

למעלה