עבודה חדשה >> PILI

themeny

New member
עבודה חדשה >> PILI

שלום ידידים וחברים טובים! מה נשמע? מזמן לא דיברנו... סיימתי לאחרונה עבודה חדשה. http://www.studio-aiko.com/temp/pili/pili.htm זה התחיל כטסט לפרווה לפרוייקט עתידי ונגמר בסצנה הסופית הזאת. אשמח לקבל ביקורת. המון תודה מראש!

3DArtist

New member
מדהים!! יותר ריאלסטי לא יכול להיות

יפה מאוד!! באיזה רנדר השתמשת? משה

gilig

New member
מעולה כתמיד...

את הניבים אולי הייתי עושה בטקסטורה של בד בלי פרווה גיל

מיכאל ג

New member
אווווו חמוווווד!!!

כמו שאמרו יש קצת בעיתיות עם הניבים, לא ברור ממה הם ואיך הם מחוברים ליתר - אבל כל היתר ממש מצוין. עושה לי חשק להוסיף פרווה לאיזה מטוס שאני בונה עכשיו.

galrt

New member
quite nice meny

i like the first composition/pose the most. he kinda looks like he just finished making love to that couch and he is too tired for another run. or maybe that's just sick and twisted me?

themeny

New member
תודההההההההההההההההההה

מאושר שאהבתם! 3DArtist - רינדרתי בויריי את הסביבה ואת הפרווה עם SCANLINE וקימפזתי ביחד עם OCCLUSOIN בפוטושופ. היי גל! אין ספק. הוא חרמן רואים לו את זה בעיניים.

eldarinn

New member
עבודה מעולה עשויה בדיקנות אופיינית

של יתר העבודות היוצאות את בית היוצר של סטודיו AIKO

gRAFIx

New member
יפה מאד!

היי מני, מגניב לראות שאתה עדיין מוסיף דברים חדשים לפורטפוליו...
אני בעיקר אוהב בעבודה הזו את האוזניים שממש מרגישות כמו בד פרוותי, וכל הסביבה נראית מציאותית לחלוטין. העיניים אולי הצד החלש יותר כאן. יש לי שתי טהיות לגבי התמונות האלו: 1. למה יש מריחת צבע מוזרה מסביב לניב וקצת מהחדק בכל התמונות שנראות כמו מחיקה של משהו בפוטושופ? 2. אני אוהב את הרינדור של הגיאומרטיה בסוף, איך זה נעשה?

למעלה