עבודה חדשה!

just me 23

New member
עבודה חדשה!

** יצא לי סתם ארוך, אתם מוזמנים לדלג לסוף
** אז סיימתי לימודי לתואר, ובלי לבזבז יותר מדי זמן ישר מצאתי עבודה! ובלי לחשוף יותר מדי פרטים, רק נאמר שזו לא חברה פרטית קטנה וחמימה, זה מקום עבודה ענק אך עם מחלקות. סך הכל אני שבועיים בעבודה, ויחסית נראה לי שהיתה לי נחיתה רכה. האחראית שלי מקסימה ובאמת נותנת לי זמן להסתגל ולא מנחיתה עלי עבודה. אבל.. (ותמיד יש אבל) זו עבודה רצינית ראשונה שלי. לא עוד עבודות סטודנטיאליות מזדמנות..אלא ממש התחלת קריירה... אכן..מפחיד
העבודה מורכבת ונעשית לרוב מול אנשים בכירים, אני יודעת שאני לא אמורה לדעת הכל ולנחש הכל, ובאמת האחראית שלי מקסימה ומוכנה לעזור בכל דבר... הבעיה היא שאני אפילו לא יודעת מה לשאול
, ויש לי את הפחד הזה שאולי אני איטית מדי? אולי הם מצפים לתפוקה בקרוב ואני לא מרגישה אפילו קרובה ללהבין מה הולך שם! (יש כל כך הרבה דברים ללמוד) , אני מפחדת שיקח לי הרבה זמן להבין ולהכנס לעניינים. והבכירים מלחיצים אותי, אני לא תמיד יודעת מה לשאול ומסתבכת.. (ובאופן מפתיע אין להם כל כך הרבה סבלנות ... ) ואני מרגישה בודדה. אנחנו יושבים בחדרים, וכולם בצהריים יושבים אחד עם השני בחדרים אוכלים, ואני כזאת לבדי... ויש בדיחות פנימיות כאלו , ואני לא מבינה.. ("אולי זה עלי??" ) אנשים שעוברים סתם במסדרון נכנסים לחדרים, מדברים ,צוחקים ,עושים הפסקונת קטנה.. ואני גלמודה במשרד שלי (שתמיד אני מקפידה שהדלת תהייה פתוחה!!) . בא איזה מישהו שניים למשרד להגיד שלום , נעים מאוד, אבל זה רק מישהו שניים.. בקיצור, סתם יצא לי ארוך, אני יודעת שהחששות שלי ברורים וכל אחד עבר את זה ובסוף כולם מכירים את כולם ובסוף מסתדרים גם עם העבודה, אבל סתם יושבת עלי הרגשה נחסית כזאתי , וחשבתי שזה יהייה נחמד לשמוע קצת מאחרים איך היה להם בהתחלה, וכמו שאומרים "צרת רבים - חצי נחמה
) שתהייה שנה טובה וגמר חתימה טובה!

מה

שאת מרגישה זה מאוד טיבעי. תנסי לא לאכול לבד, תמצאי לך פרטנרים לארוחת צהריים. לגבי העבודה, יבוא יום שלא תאמיני שנלחצת מהדברים שמלחיצים אותך היום. זה מאוד טיבעי להרגיש כך. העיקר שתשקיעי ותוכיחי לכולם שאת עומדת במשימות. אל תתבישי לשאול. "לא הביישן למד".

למעלה