עבודה חדשה

שיבא2

New member
עבודה חדשה

היי, כפי שסיפרתי בפורום התחלתי עבודה חדשה נראה שהולך טוב, אבל אני בחרדות עצומות שלא ילך לי. וזה מתבטא בשלשולים, ובמתח עצום. למשהו יש עצה בשבילי איך להירגע בשם האלוהים? שיבא2

תמיד

זה קורה לך כשאת מתחילה דברים חדשים בכלל בחיים? או שזה רק כשאת מתחילה עבודה חדשה?

שיבא2

New member
תשובה ללביאה

זה תמיד קורה לי שאני מתחילה דברים חדשים, לפני מבחנים ההתרגשות עצומה. אבל מתחילה למתן את עצמי גם ככה המשכורת די נמוכה.... והעבודה לא משהו מאתגרת.... עבודה די פשוטה אז ממתנת התרגשות

אז

לדעתי את צריכה לדבר על זה עם הרופא שלך. אולי יש כדור שאת יכולה לקחת לתקופה קצרה או במיקרים שאת מרגישה את ההתרגשות בצורה קיצונית. את לא היחידה שזה קורה לה. צריך ללמוד לחיות עם זה, ולנסות להתגבר על זה עד כמה שאפשר.

שיבא2

New member
מודל ההתמודדות של קובלר רוס

היי לביאה כשהייתי סטודנטית למדנו על מודלים להתמודדות עם אובדן והמודל של קובלר רוס תקוע לי בראש, המודל מורכב ממספר שלבים להתמודדות עם אובדן/מוות והשלב האחרון זה השלמה עם המוות ואז האדם משתחרר כביכול, לעולם, לחוויות , ולא מתכנס בעצמו. אני מוצאת את עצמי נזכרת יותר ויותר במודל הזה, אם כי בנסיבות חיים שונות להשלים עם מי שאני ומה שאני, לא לשאוף למה שאני לא ואז החיים יפים יותר תודה לך יקירתי.

naty3

New member
שלום לכולם ולשיבא2

אני חדשה כאן. נסי למצוא משהו שמרגיע אותך- ספר, מוזיקה, סרט... כמו כן תשאלי את עצמך למה את כל כך חרדה. ממה או ממי את פוחדת? עצה: קחי דף ותרשמי כל מה שאת מפחדת ממנו וקשור לעבודה החדשה. תקראי את הרשימה ותנסי להבין מה את יכולה לעשות כדי להתגבר על הפחד. כשמסתכלים על הפחד מזווית אחרת- אפשר לראות דברים שלא ראינו עד עכשיו. רוב הדברים שאנו פוחדים מהם- לא שווים את האנרגיות שלנו. כדי להצליח-צריך לחשוב חיובי! בהצלחה!!

למעלה