עבודה חדשה

מדברייה

New member
עבודה חדשה

אני שוקלת לעזוב מקום עבודה שבו עבדתי ארבע שנים.הגעתי לשם צעירה ורווקה.היום יש לי משפחה וזה כבר לא מתאים.עם זאת, אני חוששת לעזוב למשהו חדש.אני זקוקה לעצה,למסר משהו שידחוף אותי קדימה לא טוב לי במקום בו אני נמצאת.אני דורכת במקום,מדוכאת וזה גורם לי לנחם את עצמי באוכל..

בשבילך

המסר הכי ברור שאני מקבל כאן הוא ממך. ההוויה שלך אומרת לך "קומי לכי" הראש מפחד מהשינוי- מי שלא עושה צעד לעולם לא ידע. לעניות דעתי, איכות החיים ובריאות הנפש עולה על רמת החיים. בהצלחה בבחירתך. יום טוב

מדברייה

New member
תודה רבה

תודה על ההתייחסות. רציתי לשאול לגבי תקשור, האם יש לי פוטנציאל לכך?

צעדים

הכל מתחיל בהקשבה, בעירנות.. בהקשבה לעצמנו, בהקשבה לפנימיות שלנו, בעירנות לקליטת מסרים, בהקשבה למסרים תוך ניטרול הפרשנות האוטומטית. ניתן לאמן את עצמנו לבד או להצטרף להדרבה שתיתן כלים לתקשור.

ממממ...

עכשיו כשאני מנסה להתחבר לזה אני מזהה בך כוחות עצומים, כנראה שההתענינות שלך היא לא סתמית. אם את מחפשת שינוי, יתכן וזו דרך שמאוד מתאימה לך, ניכר לפחות שהמגע האינדיוידואלי עם אנשים חשוב לך וכנראה את גם עוסקת בזה-יתכן וזה הזמן להרחיב או לשנות כיוון- המספר 11 מודגש מאוד בהוויה שלך ולי לפחות זה אומר שהשאלות לא באות סתם.

מדברייה

New member
11

תאריך יום ההולדת שלי הוא 17.03.80- זה יוצא 2 או 11. לזה התכוונת? האם אתה ממליץ על להרחיב או לשנות כיוון? קיבלתי הצעת עבודה מעניינת שזה מעין קידום במקום העבודה שלי. המנהלת שלי פורשת וקיבלתי הצעה לקחת באחריותי את החלק הטיפול עליו הייתה אחראית.כלומר, מנהלת שממונה על הטיפול. מה דעתך? תודה רבה.

יפה

זה באמת 11
תראי, אני לא זה שיכול להמליץ לך לשדרג את התפקיד או לא. מה שכן אוכל לאמר מתחושות בלבד זה שההוויה שלך משדרת שזה עוד מאותו הדבר , אם אני הייתי המחליט הייתי אומר לך ללכת לכיוון החזון שלך ולאו דווקה לקפוץ על מציאות שמסוג זה שהזדמנה לך.

מדברייה

New member
התפתחות רוחנית

האם אתה רואה היכן נמצא קצה החוט של התפתחותי הרוחנית?מאיפה אני מתחילה? תודה

מדברייה

New member
להמשיך בדרכי

ראשית, אני מודה לך על ההתייחסות ומעריכה אותה מאוד. שנית, האם עליי להמשיך בדרכי ומשם תהיה גם דרך רוחנית? תודה וסליחה.

כן ולא ../images/Emo13.gif

כפי שאני קולט, דרכך היא דרך עשירה בהתנסויות מסוגים שונים, סבי היה קורא לזה "לנסות למתוח את החבל או הגבולות". דרכך המקצועית או העיסוק שלך מביא ענין אך לא סיפוק וכן הנסיון להביא מן הנסתר אל עיסוקך גורם לך חוסר נוחות למרות שהיית רוצה להשתמש בכוחות "אחרים" לעיסוקך. לא רוצה לעומקים נוספים. אז לשאלתך, הייתי אומר שכרגע כדאי להתחיל "להתמקצע" בצורה מסודרת בתחום "הרוח" ועוד כשנה אפילו להתבסס על זה מקצועית. מן הסתם ניכר שתחום הפרוזה חזק אצלך וכדאי לך לכתוב (גם זה רוח). יום טוב

למעלה