יפה אבל
הייתי משנה שני דברים:
1. על רצפת העץ הייתי שם REFLECTION MAP עם שחור לגמרי איפה שיש חריצים - ההפך מפת ה BUMP שלך. כיוון שמפת ה BUMP שלך לא חדה מאד, יש BEVEL על החיתוכים, שזה טוב אבל זה גורם להכל להשתקף ואתה נשאר ללא חריצים שחורים שאתה צריך. לכן הייתי לוקח את המפה הזאת ואו עושה ל SHARPEN או פשוט מייצר מפה חדשה מתאימה עם קווים שחורים חדים לחריצים וזה הייתי מוסיף כמסיכה למפט ההשתקפות של העץ כדי לקבל חריצים שחורים.
2. התאורה שנכנסת מהחלונות, אני לא בטוח אבל מנחש שזה נובע מ או IBL או ENVIRONMENT MAP (אותו דבר פשוט לא יודע במה אתה משתמש) אפור\לבן לגמרי או OVERCAST SKY - או שאתה משתמש ב AREA LIGHTS \ PORTALS בחלונות שהם אותה עוצמה\תאורה. בכל אופן מה שקורה שמשני צידי החדר נכנס אותו כמות של אור שזה לא הגיוני, אפשר לראות על הספות את אותה עוצמה. אין כיווניות, רק אם באמת השמיים לגמרי אפורים..לגמרי ולא רואים שום שמש שום צל, זה יקרה. אבל אם זה יקרה לא תקבל כל כך הרבה אור נשרף ו FALOFF שיש לך מהחלון, זה נראה כמו אור יום אור שמש או שמש שקופצת בין ביניים\שמיים ברנדר שלך. וכמות אור כזאת לא הגיונות שתהיה אחידה משני כיוונים שונים מבחוץ. שלא נדבר על זה שהבניינים בחוץ היו צריכים לקבל אותה מכת שמש מכיוון מסויים כדי להתאים לחלונות, כיוון שהם די OVERCAST אני מניח שאתה משתמש במפת IBL אחידה שמאירה הכל ולכן הבניינים נראים ככה ללא כיוון אור מסויים (שאני הייתי משנה). צריך להיות כיוון כל שהוא, אפילו אם יש עננים העננים שמלפני השמש יהיו יותר חזקים\שרופים ויראו כיווניות של אור בסצנה שלך.