עבודה חדשה

שלום לרחליקה האחת

התחלתי עבודה חדשה, מקום שאני מרוצה ממנו מאוד.
עם זאת יש חששות וביקורת עצמית שמקשים עליי. (פנימה לנפש)
עשיתי פריסה מצומצמת ושאלתי כיצד עליי לקדם את עבודתי בחודשיים הקרובים?
קלף נוכחי: גלגל המזל
עצה : מלך החרבות
ממה להמנע: שבע גביעים
תוצאה: אס מטות.
אשמח לפרשנות ולטיפים שלך להמשך דרכי.
תודה
דוריטוס:)

רחליקה האחת

Member
מנהל
דורטוס מתוקה,

ברכות להצלחתך בקריירה בפרט ובחיים בכלל. תודה על האמון ועל ההתחשבות.

הבחירה בשאלה ובפריסה שהוצגו - מדוייקת. ח"ח. :) אם כי הגדרתי אותה עבורך לחודש הקרוב...

מבינה לליבך. חשש מתגנב ללב כשהמטרה שלנו היא לעשות הכל על הצד הטוב ביותר.

עם זאת, החשש לא פעם לענ"ד מעורר ביקורת עצמית נוקבת המעידה על צורך לרצות אחרים כדי לחפות על רגישות ופגיעות.

למרות הפתיח הזה שמחתי לראות שהפריסה שהוצגה תחת בקלף גלגל המזל. אך לא אקדים את המאוחר .

הפריסה שהוצגה היא פריסה בגרסת הייעוץ המצומצמת והיא כוללת ארבעה קלפים בארבע עמדות שונות: עמדה המתארת את המצב הנוכחי, עמדה המייעצת מה

כדאי לעשות, עמדה המייעצת ממה מומלץ להמנע ועמדת סיכום המתוארת בהגדרה כתוצאה אפשרית באם ההמלצות ייושמו. אני בוחרת בדרך כלל לראות בה עמדת סיכום.

בפריסה שהוצגה מופיעים ארבעה קלפים. קלף אחד מהארקנה הבכירה, שלושה קלפים מהארקנה הזוטרה שאחד מהם קלף חצר-המלכות ויסודותיהם אש ,אוויר ומים.

הללו כשהם חוברים יחד זה לרוב כדי להניע רכבת ו/או אוניית-קיטור! כי במהותם מים ואש או מים ואוויר אינם מתאימים. רק אש ואוויר מתאימים כיסודות, באופן כללי.

הקלפים מספרים לי ש:

בעמדת המצב הנוכחי מופיע קלף גלגל המזל. קלף זה הוא מהארקנה הבכירה ומיסוד האש. הקלף מספר לי שעבודה זו הגיעה לאחר תקופה ממושכת של העדר

תעסוקה הולמת עבורך והוא מבשר על שינוי מבורך עבורך.

באשר להתנהלותך במקום העבודה הוא מספר לי על אינטואיציה חדה, הסתגלות מהירה יחסית, דינמיות, יכולת מנהיגות או הדרכה גם אם אינך בהכרח ממונה

לתפקיד, יוזמה והתלהבות. הוא גם אומר לי שבתוך מקום העבודה ו/או מחוצה לו את חשה שאת בעין הסערה. אל דאגה. את מוגנת משמיים בתהליך זה. יש סבירות

גדולה שכל האירועים הנחווים כעת הם מחוץ לשליטתך ולטובתך העליונה.

בעמדת העצה מופיע קלף מלך החרבות. זהו קלף חצר-המלכות מהארקנה הזוטרה מיסוד האוויר. האנרגיות והמהות שלו מצביעות על יושר, יושרה, מדבר נכוחה,

אסרטיבי ובעל חדות-מחשבה, ממוקד, מסוגל לאוטודידקטיות כי ניחן באהבת הידע, כושר מנהיגות, אצילות, שיקול דעת/הגיון, פתרון בעיות מהר והיטב, יכולת להאציל

סמכויות , יצירתיות ויציבות גם כשסביב העניינים לא תמיד רגועים, ובעיקר בעיתות משבר פנימי. המלך נחשב לדמות יציבה וזה מבטא את היכולת שלך להמנע

מתחושות של אובדן-עשתונות או תחושות של חוסר אונים.

מלך החרבות מייעץ לך להשתמש בכוחות הנפש והשכל הרב בהם ניחנת כדי להרגיע את חששותייך. הצעד הראשון הוא להעז ולעשות. עשייה מסייעת למגר חרדות.

הוא מציע לך ללמוד למחול לעצמך על שגיאות אם נעשו וליישם את לקחייך.

בעמדת ממה מומלץ להמנע מופיע קלף שבעת הגביעים. גם הוא קלף מהארקנה הזוטרה אך הוא קלף ממוספר. הדבר הטוב ביותר כרגע הוא להמנע מלשקוט על

שמרייך. הקלף ממליץ לך להמנע משקיעה בהלקאה עצמית ובמציאת דרך להנות ממה שיש. לפעמים חיוך אף אם מלאכותי/מאולץ עושה את כל ההבדל...

כקלף מסכם הפריסה מוצג קלף אס המטות. זהו קלף מהארקנה הזוטרה המייצג את יסוד האש. הקלף מאויר כאחוז ביד אלוהית, מה שמצביע על תמיכה והגנה

קוסמיים בעת הזו עבורך.

קלף אס המטות הוא קלף מהארקנה הזוטרה, מסדרת המטות ומיסוד האש . זו סדרה המכוונת להפקת מיזם ונטילת סיכונים, המייצגת כוונה, שאיפה, להט, תשוקה,

יוזמה והנעה. האש מייצג גם אינטואיציה ברוכה וספונטאנית.

אס המטות בעמדתו הנוכחית בפריסתך מצביע על התרגשות לקראת פעולה גורלית, צעד משמעותי, ביטחון עצמי ואמונה טוטאלית בתוצאות. הצעד זוכה להשפעה

אנרגטית קוסמית לטובת הפעולה. כרגע מדובר על אבן הדומינו הראשונה שתגרור אחריה שרשרת של אירועים נוספים בדרך להשגת המטרה הרצויה.

עצת הקלף:

"השארי ממוקדת מטרה גם כשהשינויים סביבך תכופים ומואצים".

אם מדובר בהתחלה חדשה או בכל מיזם מסוג אחר הרי , ש'טקס הנחת אבן הפינה' מעוררת התרגשות ותקווה, שפעולה שכזו תוביל אותך להכות שורשי מחויבות

ארוכת טווח ובניית תכנית רב שלבית לקראת תפקוד מיטבי והולם. צעד ראשוני זה יכול לדרבן אותך לבטא את כח הרצון האישי שלך ולהיות ממוקדת בלב ליבה של

המטרה. ייתכן שתצטרכי לפעול בקרוב ממש. הסירי מחסומים פנימיים מדרכך. התכונני למהלך הבא היטב ותמכי בעצמך תוך כדי

התהליך. הי סמוכה ובטוחה שאת עברת בחייך מס' שלבים שגרמו לך להבשיל לתקופה זו. היי נכונה לפעול בספונטאניות ולהשתמש באינסטינקטים הבריאים שלך.

אם טרם התחלת מיזם כלשהו היי דרוכה וקשובה לסביבה. הזדמנות ממתינה לשעת כושר להתגלות בפנייך. כשהיא תגיע – תפסי את השור בקרניו ללא היסוס. היקום

נע איתך לעבר כל יעד שהוא.

הרשיתי לעצמי להוסיף מסר עבורך מספר המסרים שלי: המסר שעלה הוא שחרור.

הניחי למה שאינו מועיל לך עוד, ועשי זאת ללא חרטה או טינה. בהגדרה זו נכללים עבר לא מאושר, ספרים, פילוסופיה, בגדים, אמונות, סגנון חיים או חברות במועדון .

חווי את תענוגות הרגע . כשאת מניחה על מה שאינו מועיל לך עוד, את משחררת את עצמך להתנסויות לימוד חדשות בלי להיות כבולה לקודמות.

כאשר את משחררת את מה שאינו משרת אותך עוד, את פותחת את הדלת להרפתקאות חדשות. אבל לעיתים קרובות מדי אנו מוצאים ביטחון במוכר, והפחד בולם את

התקדמותנו . ניטשה מִסגֵר את המילים: "חַיֵה בסכנה" על קיר חדרו. הוא הסביר כי עשה זאת כתזכורת לכך שפחדיו היו כבירים.

התרכזי בהיבטי חייך שבהם את ממשיכה להאבק, בלי שיועילו לך עוד. שקלי ויתור וזרימה בכיוונך הטבעי ולהיות חופשייה להתנסות בחוויות לימוד עתידיות, שלהן אתה

מצפה בחדווה.

בהצלחה מכל הלב,

רחל|4U|

מאמר:

הקלף מחפיסת ANNA K

http://www.annak-tarot.at/Anna_Englisch/meine_karten_e.html

אם אין אני לי מי לי הוא פתגם עברי מתקופת התנאים. מקורו בדברי הלל הזקן במשנה, מסכת אבות, פרק א', משנה י"ד: "הוא היה אומר אם אין אני לי מי לי וכשאני לעצמי מה אני ואם לא עכשיו אימתי." (https://he.wikipedia.org/wiki/אם_אין_אני_לי_מי_לי)

התרגשתי מהשיר והביצוע: שירי אותו גם למענך : ;)

שיר

עשי במידע כטוב בעינייך ועל אחריותך.

קבצים מצורפים

• 7_of_cups.jpg
    7_of_cups.jpg
    KB 136.7 · צפיות: 5
למעלה