עבודה חדשה

ic

New member
יפיפה!

לא ממש הבנתי מה יש לו על הראש מלבד הכובע. ומאחר והוא עומד בזוית כזאת של "מוכן לצילום" קצת מפריע לי שהוא לא מסתכל למצלמה. חוץ מזה זה נראה מצויין ואותנטי, תפנק אותנו בwire

נפנק אותך אילנסון

מה שיש לו על הראש זה התחליף של המאה ה19 לפנס של כורים. ה"שטרונגול" (אני לא בטוח אם זה המונח המדעי) סופג שמן מהמיכל שצמוד אליו ואז אפשר להבעיר את הקצה שלו. מאוד בטיחותי, כמו שאתה רואה. אני לא רציתי שיסתכל למצלמה בגלל שרציתי ליצור איזה ריחוק, רציתי שזה יראה כאילו הצלם מצלם משהו ומישהו שלא מוכרים לו. אז הנה WIRE

dj brick city

New member
גם אני אהבתי../images/Emo45.gif

במיוחד את האווירה שתורמת לסיגנון של המאה ה 19 האם עשית שיפוצים בפוטושופ לתמונה?

הרקע הוא בעצם...

מפת ליכלוך מטושטשת, מעבר לזה השתמשתי בפוטושופ בעיקר לתיקוני צבע וLEVELS בצורה דומה עד כמה שאפשר לאיך שהשתמשו בפוטושופ במאה ה 19

ועוד אחד

ה WIRE הזה בא עם הקדשה לאילן מאורן באהבה, הוא שולח: "פינוק מיוחד לאילן מיוחד לציין יחסים בלי שום משיכה מיוחדת..." (אנחה...) כמה נחמד... בואו נצפה ב WIRE

eldarinn

New member
מגניב לאללה ../images/Emo45.gif

כל הכבוד, אהבתי מאד את הקומפוזיציה של התמונה העתיקה. מסקרן איך זה היה כביכול בצבע

יפה מאד!

לא יודע למה, אבל למרות הלכלוך וה-Grain והכל, התמונה נראית לי חדשה ונקייה מדי. נראה לי שחסר קצת קונטרסט ואולי איזה קרע ואיבוד פיגמנטציה ופוקוס פה ושם. מצרף רפרנסים שמצאתי תוך כמה שניות. מקווה שעזרתי.

3Dead

New member
גם אני אהבתי ....

באמת חסר קצת סדקים כמו שפושע מחשבתי טוען . אני חושב שיש פילטר בפוטושופ בשביל זה ... לא ?

sherban

New member
יפהפה

מוי כיף. יש משהו בעינים או אולי בעפעפיים שנראה קצת מוזר. אולי איזה שינוי גוון בחלק האדום הפנימי של העפעפיים או ריסים או צבע טיפה פחות בוהק עבור כדורי העין. זה קצת מזכיר לי אנשים עם עין מזכוכית. אבל סבבה של אוירה ולבוש שנראה אוטנטי ביותר (אני מניח). יופי של הבעה גם. אחלה מן אחלה.

למעלה