לא ממש הבנתי מה יש לו על הראש מלבד הכובע. ומאחר והוא עומד בזוית כזאת של "מוכן לצילום" קצת מפריע לי שהוא לא מסתכל למצלמה. חוץ מזה זה נראה מצויין ואותנטי, תפנק אותנו בwire
מה שיש לו על הראש זה התחליף של המאה ה19 לפנס של כורים. ה"שטרונגול" (אני לא בטוח אם זה המונח המדעי) סופג שמן מהמיכל שצמוד אליו ואז אפשר להבעיר את הקצה שלו. מאוד בטיחותי, כמו שאתה רואה. אני לא רציתי שיסתכל למצלמה בגלל שרציתי ליצור איזה ריחוק, רציתי שזה יראה כאילו הצלם מצלם משהו ומישהו שלא מוכרים לו. אז הנה WIRE
ה WIRE הזה בא עם הקדשה לאילן מאורן באהבה, הוא שולח: "פינוק מיוחד לאילן מיוחד לציין יחסים בלי שום משיכה מיוחדת..." (אנחה...) כמה נחמד... בואו נצפה ב WIRE
לא יודע למה, אבל למרות הלכלוך וה-Grain והכל, התמונה נראית לי חדשה ונקייה מדי. נראה לי שחסר קצת קונטרסט ואולי איזה קרע ואיבוד פיגמנטציה ופוקוס פה ושם. מצרף רפרנסים שמצאתי תוך כמה שניות. מקווה שעזרתי.
מוי כיף. יש משהו בעינים או אולי בעפעפיים שנראה קצת מוזר. אולי איזה שינוי גוון בחלק האדום הפנימי של העפעפיים או ריסים או צבע טיפה פחות בוהק עבור כדורי העין. זה קצת מזכיר לי אנשים עם עין מזכוכית. אבל סבבה של אוירה ולבוש שנראה אוטנטי ביותר (אני מניח). יופי של הבעה גם. אחלה מן אחלה.