עבודה חדשה

themeny

New member
עבודה חדשה

אז הדעות חלוקות בקשר לעבודה הזאת. אני יפתח בהקדמה שזה לא היה ניסיון ליצור רנדר ריאליסטי לא מבחינת עיצוב הדמויות, קפלים של הבד, חומרים וכו', אלא משהו יותר מסוגנן. רציתי ללכת לכיוון קצת שונה מבחינת הקונספט והסטייל מהעבודות שלי עד כה. שקלתי אם לפרסם את זה והחלטתי בסוף שכן ולתת לעוד אנשים לשפוט את זה. http://www.studio-aiko.com/temp/clegg/3d_image21.htm

Passo

New member
יפה מאד

לפעמים לא הריאליסטיות חשובה - אלא הרעיון והביצוע שלו. אכן Tribute לפינק פלויד

Druyanizem

New member
אכן שונה מכל שאר הדברים שלך

אבל עדיין עבודה איכותית ויפה. הייתי מנסה ליצור את השיער של הזקנה בצורה אחרת (כרגע זה נראה לי motion blur על האובייקטים שמרכיבים את השיער). אבל בהחלט עבודה מוצלחת! אווירה מעולה (עדיין קצת קודר, למרות החיוכים). :)

Esteviezer

New member
באמת מאוד מסוגנן!

אהבתי. ונראה לי שאם היית מנסה לעשות את זה ריאליסטי זה היה יוצא הרבה יותר משעמם. הסגנון זה הערך המוסף של התמונה. תגיד מני, מה זאת אומרת "הדעות חלוקות בקשר לעבודה הזאת"? יש לי תחושה שלא ממש קטלו לך את היצירה הזאת...

eldarinn

New member
ללא ספק שונה מהסגנון הרגיל שלך

ולו בגלל ה"מחסור" במלנכוליות
אבל זה לא הכל, ללא ספק יש הבדל בדמויות שהינן פחות ריאליסיות ויותר "מצוירות". אני אישית אהבתי למרות שאני חושב שמבחינת צבעים היה נכון דוקא בהסגנון הזה ללכת על משהו יותר רווי.

roli

New member
וואי כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה!

:) זה מהתקליט הראשון שלהם, לא? בכל אופן גם אני גדלתי על פינק פלויד... יש סיפור שעובר בעבודה הזו, בקשר בין הזקנים האלה, ומשהו משעשע באיך שהעמדת אותם. אבל אני חושב שמבחינת הקומפוזיציה התאורה שלך לא סגורה- נראה לי שביחס ליתר, לזקן חסר קצת אור, והאור שמגיע מהמסדרון יכול להיות מעט חלש יותר ואולי באיזה צבע קר יותר, משהו בכיוון של הבגד של הזקנה. נראה לי ששינויים כאלה היו מוסיפים עומק לתמונה. טוב לראות שאתה עוד מספיק ליצור מעבר לעבודה בעסק החדש.

themeny

New member
תודה רבה :)

Esteviezer, האמת שדי קטלו :) מבחינת קונספט, חומרים, דמויות לא משהו וכו' מה המצב רועי! לא זה מהדיסק השלישי שלהם saucerful of secrets. גם אני מזמן לא שמעתי אותו. תודה על הערות. לקחתי לתשומת ליבי. בקשר לזמן, גררתי את העבודה הזאת כבר שלושה חודשים בגלל חוזר זמן ולאחרונה הצלחתי לתת דחיפה ולסיים את זה (החברה טסה להודו :). שוב תודה על הערות!

למעלה