עבודה חדשה עבודה חדשה אשמח לתגובות
C cyb3rmaniak New member 3/8/06 #5 בפארק היורה היו רובוטים ענקיים ושילבו אותם עם תלת מימד... בכל מקרה, המודל מגניב! למה זה? כאילו, מה אתה מתכוון לעשות עם זה?
בפארק היורה היו רובוטים ענקיים ושילבו אותם עם תלת מימד... בכל מקרה, המודל מגניב! למה זה? כאילו, מה אתה מתכוון לעשות עם זה?
N nirchen New member 4/8/06 #8 העיצוב די ידוע לא? אבל עם תמונת רפרנס צד שלושה שלבים של חומר מנרבס פשוט לפוליגון ואחרי זה סב דיויזן וחזרה לפוליגון
העיצוב די ידוע לא? אבל עם תמונת רפרנס צד שלושה שלבים של חומר מנרבס פשוט לפוליגון ואחרי זה סב דיויזן וחזרה לפוליגון
N nirchen New member 4/8/06 #11 כן של היטל צד היה לי קצת בעיות ברוחב בהתחלה הוא היה שמן קצת אבל לפי העין מסדרים
E eldarinn New member 4/8/06 #14 יש קצת תחושה של חוסר דינאמיות אין ספק שהסוג הזה של החיות היה לא רק מטומטם להפליא אלא גם די מגושם בתנועה אבל נראה לי שהאיזון שלו היה עם זנב ארוך יותר והראש שעשית לדעתי גדול מדי למרות שבכל מקרה הוא פרופורציונאלית צריך להיות גדול אבל זה נראה לי גדול מדי (?)
יש קצת תחושה של חוסר דינאמיות אין ספק שהסוג הזה של החיות היה לא רק מטומטם להפליא אלא גם די מגושם בתנועה אבל נראה לי שהאיזון שלו היה עם זנב ארוך יותר והראש שעשית לדעתי גדול מדי למרות שבכל מקרה הוא פרופורציונאלית צריך להיות גדול אבל זה נראה לי גדול מדי (?)