עבודה חדשה

יNOT

New member
דברים קטנים...

עבודה יפה,ונראה שהכל ממודל כמו שצריך,רק שבינתיים זה נראה כמו עבודה בתהליך ולא עבודה גמורה... 1.הטקסטורה של העץ צורכת עוד עבודה, נראה שבחרת להשתמש באותה טקסטורה גם לשולחן וגם לפלטת העץ שעל הקיר, רק חבל שלא עשית משהו עם החזרתיות של הדוגמה(קצת שייראה אקראי יותר). 2.נראה שהטקסטורות שלך בכלליות צריכות עוד עבודה כל הכלים נראים חדשים מדיי, כך גם לגבי טקסטורת האבנים של הקיר שנראית יותר כצבע אחד מאשר טקסטורה של אבן. במסור יש התחלה טובה של חקירה של הטקטורה. 3.התאורה נראית לי קצת מוזרה, איכפת לך להסביר מה השתמשת? נראה כאילו אחד מהספוטים שלך(במקרה זה נראה שזה האור העיקרי שלך) לא מטיל צל. לעומת זאת התאורה המשנית שלך כן. נראה שיותר היה מתאים תאורה קצת יותר חלשה שהייתה יוצרת יותר מראה של סדנה. וכמו כן לנסות ללכלך קצת את הכל, אפילו בפוסט (אף פעם לא ראיתי סנדת נגר נקייה כל כך) 4. זה סתם בגלל שזה נראה לי מוזר אולי זה באמת אפשרי מבחינה פיזיקלית, האם הכסא בלי רגל אחת אכן יכול לעמוד בעיצובו הנוכחי?

dananamit

New member
מסכים

המידול ניראה טוב הדבר היחידי שהיתי עובד עליו זה הטקסטור ותאורה יותר טובה

elirz

New member
תודה NOT אני בהחלט מסכים עם מה

שכתבת. 1. הטקסטורות צריכות עוד עבודה. (תגיד סימת פעם עבודה והרגשת שהיא גמורה עד הסוף...
לי זה עדיין לא קרא.) 2. אכן נכון הכלים נראים חדשים ונקיים מדי. 3. השתמשתי אך ורק באומי בחמישה נק' במרחב. ופה מגיע לך כל הכבוד! בשתי מקומות לא נתתי צל. 4. מבחינה פיזיקאלית עד כמה שאני למדתי אז הכסא נמצא בשיוי משקל. תקח בחשבון שהרגל שמול הרגל השבורה- הוא שלם. מה שאומר יותר משקל מהרגל השבורה ולכן "מבחינה פיזיקאלית" בלבד הוא אמור לעמוד במקומו. אבל מבחינה ויזואלית אתה צודק זה יוצר מתח בסצינה, ולכן העמדתי אותו כך. ושוב תודה על שהשקעת בביקורת.

דבר ראשון חסרות הצללות ...

שנית- נסה להבין יותר את התחושה של הטקסטורה של האביזרים (המלצה- לך לנגרייה או אם יש לך בבית או אפילו שתוריד רפרנס באינטרנט)

eldarinn

New member
לי בעיקר מפריע שהמשור הפוך ../images/Emo8.gif

גם תאורה שמייצרת צל על השולחן היא אמינה יותר בחדר עבודה.

elirz

New member
המשור הפוך ?

eldarinn למה אתה מתכון יכול להיות שפיספסתי משהוא. בכל אופן רינדרתי את השמור מקרוב. אשמח לשמוע את הסבריך. תודה.

בתמונה הגדולה, בגלל ההצללה המוזרה

זה נראה כאילו השיניים למעלה ולא למטה. התאורת הצללה העיקרית שלך אמורה להגיע מלמעלה ולא מהצד-למטה, אלא אם כן אתה נותן לזה צידוק בתוך התמונה.

למעלה