עבודה חלקית

ענתי44

New member
עבודה חלקית

לצערי אני חיה על הבטחת הכנסה. עושה מאמץ גדול למצוא עבודה. כי אני גדלתי על ערך העבודה. במקרה ואני מוצאת עבודה קבועה אבל חלקית ( שעשוייה בעתיד להתפתח) ואשר שכרה ממש מועט. הרבה פחות מקיצבת הבטחת אבטלה. אני מאוד מאוד מאוד רוצה להתחיל לעבוד. במידה ויקבלו אותי האם אצטרך לחיות מפחות מאלף שח לחודש? או שאני זכאית להשלמת הכנסה?

haimra

New member
אכן כן את זכאית להשלמת הכנסה בכפוף

לכתוב באתר המל"ל: השלמת הכנסה קצבה חלקית המשולמת לאנשים שהכנסתם מעבודה או ממקור אחר נמוכה מרמת ההכנסה המינימלית הנדרשת למחיה (השלמה לשכר נמוך, לדמי אבטלה, לתשלום מזונות ועוד). חשוב שתקראי את הכתוב באתר המל"ל בנושא: http://www.btl.gov.il/NR/exeres/253ED908-72CC-45F9-9C9D-73CFFFCA597E.htm

ענתי44

New member
תודה

הראיון הכי הזוי שעברתי.... ועברתי כמה וכמה. באמצע הראיון הפריעו למראיינת כל הזמן בעינייני עבודה למרות שהיא הדגישה שהיא בראיון. וכשעמדנו לדבר על תכלס היא רבה עם עובדת אחרת וירדו לביג בוס והשאירו אותי לבד. שמעתי צעקות ובכי. והמזכירה נכנסה לומר לי שהמראיינת נסערת מידי ושיתקשרו אליי למועד חדש. כשיצאתי המראיינת הבוכייה אמרה לי שהיא מתנצלת. מאחר וממה שראיתי היא צדקה באופן טבעי הנחתי יד על כתפה וניחמתי אותה והיא שוב התנצלה ואמרה לי שיהיה לי בהצלחה. אז אני לא יודעת אם התקבלתי או לא...

למעלה