עבודה יצירתית (או: הכינותי מראש).

Eclipsed 0

New member
עבודה יצירתית (או: הכינותי מראש).

מוצרים : הקופסה של קיד איי, סרגל. הוראות הכנה: הוציאו את הדיסק הפרידו בזהירות בין החלק שעליו הדיסק נמצא לבין גב האריזה. התוצרים: חוברת נסתרת ! בין היתר, אפשר למצוא שם קריקטורה של טוני בלייר, וביקורת קשה על הנ"ל ("We will take your children and he´ll break your homes", וכד´.) מקווה שחידשתי משהו - תהנו לכם.

skin blues

New member
לי אין שום חוברת

רק ציור ואני מכירה אנשים שיש להם ציור אחר

Major Thom

New member
גם לי..

אני חושבת שיש חוברת רק בהוצאה הראשונה של הדיסק או משהו.. לא בטוחה. נורא התאכזבתי שלא היתה לי, כי ציפיתי לה

Eclipsed 0

New member
הממ...

אני חושבת שיש שתי גירסאות, אמריקאית ובריטית.. יש לי את הבריטית, אפילו שילמתי עליה ב-£ (ובכן, לא אני, אלא קרובים שלי שקנו אותה עבורי בלאנדאן) אולי בגירסה האמריקאית אין חוברת ? (מחכה לפולי שתושיע אותה)
השעון המעורר שלי שמזכיר לי שאני צריכה לצאת עוד מעט לעשות מבחן חשוב... אחלו לי בהצלחה.

polyethylene

New member
בדיסק שקניתי הייתה חוברת.

ניסיתי לגלות אם יש קשר בין הגירסאות האמריקאית והבריטית לבין קיום חוברת, אבל - שום דבר... הידיעה היחידה שמצאתי היא :
Initial pressings of ´Kid A´ will include an extra booklet hidden behind the CD tray and there will be a limited double 10" in a gatefold sleeve. There is also a limited edition CD available which is a larger hardbook copy (looks like a kid´s book).​
זהו.

cuttooth

New member
קראתי שזה יצא במהדורה מוגבלת

למקדימים, למרות שלא קנו לי את הדיסק מוקדם כל כך ויש לי את החוברת.

Eclipsed 0

New member
אני יודעת.

ראיתי שיש משהו חשוד שם למטה. אבל לא היה לי כח לבדוק מה זה עד היום.

s0uljacker

New member
חוברת???

בעטיפה הרגילה? לא אצלי... בכל מקרה לא הפסד גדול... בטח לא סיבה ללכת לקנות עוד דיסק (בינתיים)

In Limbo

New member
אני מכירה אנשים ש...

שעשו מהציור הזה גם קעקוע!! (כן, אני
) בוקר טוב.... כאילו ואו... רעות.

Eclipsed 0

New member
יש לך גם קעקוע של Killer Bear, נכון

? אם אני זוכרת נכון, שזה משהו שאני לא נוהגת לעשות.

In Limbo

New member
../images/Emo9.gif כן, זה אותו אחד

אם תסתכלי בציורים תראי את הקילר ברס שם... משם ´שאבתי´ את הרעיון, אח"כ באינטרנט ראיתי את הציור היותר סימטרי שאותו עשיתי בתור קעקוע. רעות chemical brothers- come with us

Yael Floyd

New member
אתמול בלילה מצאתי את החוברת!!

שכבתי על הרצפה בחושך והקשבתי לדיסק (מישהי הלוותה לי את זה לפני חודש ואמרה שזה דיסק שמכניס אותך לאקסטזה וצדקה.. קצת פתטי שהשיר האהוב עליי זה OPTIMISTIC :) ) בכל מקרה, נזכרתי בהודעה הזאת ופתחתי את העטיפה וממש התרגשתי שראיתי את החוברת! (אני נשמעת ממש מפגרת..) בכל מקרה, החוברת ממש יפה והדיסק והכל אההה!! אני משגעת אתכם!! אני משגעת אותי. בקיצור, אני צריכה ללכת מתישהו השבוע לקנות את הדיסק :)

Eclipsed 0

New member
אין סיבה לדאגה,

אני חושבת שעדיין לא יצאת פשוט מהאקסטזה.

Eclipsed 0

New member
רק רציתי לציין את העובדה

שהיום קניתי את Dummy של Portishead, בהמלצתכם, ומאוד אהבתי.... אשמח לקבל עוד המלצה על אלבום של הנ"ל.
מלמולים של רוג´ר ווטרס. אממ.

למעלה