עבודה כטלר

alon11173

New member
עבודה כטלר

היי
האם מישהו מכיר את התנאים בעבודה, האם היא טובה?
יש המלצות או להפך?

oromer

New member
מנהל
השאלה מה אתה מחפש בעבודה?

העבודה עצמה היא סתמית ומשעממת. אבל לבוגר תואר ראשון שאין ניסיון ולא מוצא עבודה אחרת לפעמים זה מה שעושים. השכר לבוגר תואר יכול להגיע עד ל 6000 תלוי בבנק.
בכל אופן זה יכול לפתוח אולי דלתות בהמשך בבנק או במקומות אחרים. זו לא משרת חלומות. עדיף לעשות שאין ברירה.

alon11173

New member
סטודנט..

העניין הוא שאם תשווי את לז למלצרות מכירות שירות לקוחות עם לחץ בחברות סלולר או כאלו דברים זה נראה לי עדיף..
מדד שני אני כבר לא יודע כלום עובד עצות :(

oromer

New member
מנהל
מה חשוב לך בעבודה?

לחץ? סביבת עבודה? לזוז? לשבת? שכר?

במסעדות מרוויחים לרוב יותר טיפים מאשר בתי קפה. וניתן להגיע לאחלה משכורת במלצרות. במיוחד בתקופה הזו של השנה ובמיוחד בת"א ואילת. כל עבודה יש את היתרונות והחסרונות שלה. על מה אתה מוכן להתפשר. מעטים זוכים לעבוד בעבודה שהכל ורוד שם והכל מושלם.
טלר, יכול להשתלב לך אם תהיה סטודנט, וזה בבנק במזגן. אבל עבודה משעממת ושכר כנראה לא משהו. אפילו בתחנת דלק- יש מכירות בקטנה ומשמרות שעליהם יש תוספת ואתה במשרה מלאה יכול להרוויח משכורת סבירה. מכירות יכול להיות רלוונטי עבורך?
מוקדן? אבטחה? פקידו? הדרכה? יש בקיץ עבודות של הדרכה.

מה התכנון שלך לעתיד? במה אתה טוב?

alon11173

New member
התכנון שלי

התכנון שלי הוא לעשות הכל כדי להרוויח כמה שיותר, הבעיה שבמדינה הזאת קשה להרוויח אפילו אם יש לך תואר..
בעקרון אני באמת מעדיף עבודה במזגן ולא מתבכיין משעמם או לא העיקר להתפרנס..
מלצרות לא בא בחשבון, מכירות בתור מה? בטלמרקטינג אין מצב מעדיף להשתעמם במזגן בבנק, דלק גן לא בא בחשבון לנשום אדי דלק בשביל שכר מינימום,
אבטחה אני לא יכול כי אין לי שירות מלא קיבלתי פטור עקב ניתוח.
בקיצור אני מבולבל אבל מה שאני יודע שהמטרה הסופית היא למצוא את הנוסחה להרוויח כמו בן אדם.

oromer

New member
מנהל
יש כל מיני סוגי מכירות

לא רק טלמרקטינג. מבחינת תחנת דלק- יש עבודה במשמרות וסופשי שבוע וזה תוספת תשלום. מה גם שיש שם מכירות- מבצעים, קפה, שמקבלים תוספת כסף. תחנת דלק מוכרת כעבודה מועדפת ומקבלים בסוף מענק מהמדינה. מה עם בית מלון?
בבית מלון יש מגוון תפקידים ומי שמעוניין להשאר לעיתים מתפתח ברשת לתפקידים בכירים יותר: בקבלה למשל..
איך אתה עם ילדים? נוער? אתה אוהב להדריך? לעשות הסברות? במוזיאון? בחינוך בלתי פורמלי?
מה עם מוקד טלפוני? שירות לקוחות?
פקיד?

NEO83

New member
אם אני לא טועה

מידי פעם אתה כותב פה בפורום על כל מיני עבודות ומתייעץ, מחפש משרה חלומית שתתן לך שכר גבוה ועבודה במזגן.

אני ממליץ לך להתעורר, כמעט כולם מתחילים מלמטה, משכר מינימום גם כאשר יש תואר ראשון, קח את עצמך בידיים, לך לעבוד, לך ללמוד, עדיף שזה יהיה משהו פרקטי שישתלב עם משהו שאתה אוהב, ותתקדם עם הזמן.
לבוא להתייעץ לגבי עבודות לא משנה באיזה פורום זה נעשה לא מוביל אותך לשום מקום.

alon11173

New member
ומתי כן מרוויחים??

שאלה תאורטית כמה נסיון צריך כדי לקבל 20,000 נטו?

oromer

New member
מנהל
זה בסדר לבוא ולהתייעץ... אבל

מה שכתבו לך למעלה נכון..
קשה למצוא עבודה טובה, נוחה ומשכורת גבוהה בלי תואר וניסיון רלוונטי.
אתה פוסל כל רעיון שניתן לך ומוצא סיבות למה לא ברור לך שאי אפשר לענות לך על השאלה ששאלת. זה תלוי בתחום, במגזר ציבורי/ פרטי, תואר ראשון/ שני, סוג תפקיד, עצמאי/ שכיר..

זה בסדר להתייעץ וללמוד מניסיון. אבל אתה לא מליט משהו מאוד גורלי. תנסה מקסימום תתפטר.. כל הזמן משתחררים חיילים מהצבא. אף אחד לא מחכה להם בחוץ בזרועות פתוחות...

NEO83

New member
אלא אם כן

אתה יוצא יחידות שמאוד דרושות בהייטק

NEO83

New member
מה זה להרוויח מבחינתך?

משפחה מהמעמד הבינוני (מה שאני חושב שזה מעמד בינוני לפחות) מכניסה עד 15 אלף שקל בחודש נטו, אם לא נתחשב בזה שייש פערי שכר בין נשים לגברים אז כל אחד מביא הביתה 7.5K נטו. (9.5 ברוטו) וזה לא אומר שזה 100% משרה, יכול להיות שזה גם מ120% אחוז משרה שכוללת שעות נוספות.
זה נקרא להרוויח מבחינתך? או שאתה מחפש להקים חברת סטארטאפ ולעשות אקזיט ולצאת עם מילונים?

בשביל להרוויח 20 אלף שקל נטו
אתה צריך או להיות ראש צוות בחברת הייטק בשנות ה30, ולהיות בעל ניסיון רב או להיות בתפקיד ניהול בכיר כלשהו וזה כבר לקראת גיל 40 או שאתה יכול להיות פוליטיקאי...

oromer

New member
מנהל
או לפתח מיזם...

אם יש רעיון טוב ניתן לפתח מיזם... אבל גם עבור זה צריך כסף...
ניתן לפתוח עסק ולהיות עצמאי... אחרי שבונים מותג ויש שם, ומוצר טוב ניתן להצליח

NEO83

New member
אפשר לנסות לגבש רעיון מעניין

ולנסות לגייס דרך פלטפורמה לגיוס המונים.

alon11173

New member
אז בוא תבדוק משכורות בחו"ל

ותגלה ש-20,000 אלף זה לא הרבה כסף שם, במדינות המפותחות כמובן..
עכשיו גם ישראל היא מדיה מפותחת והתל"ג יחסית טוב, מה הבעיה שהשמנת מתחלקת אצל קבוצות קטנות בחברה,
קבוצות של מקורבים למשל נמל, חברת חשמל, כל ההנהלות בחברות הציבוריות זה קשרים, כשאתה מחפש עבודה לרוב תמצא שאתה מועסק
דרך קבלן בשכר מינימום.
הדבר היחיד שנורמלי זה ההייטק אבל לא כולם מתאימים..

NEO83

New member
תגיד

נראה לך שכל מי שפה בפורום מרוויח עשרות אלפי שקלים?
ולא, בחו"ל 20K זה הרבה מאוד כסף בדיוק כמו כאן, פשוט כאן יש דברים שקשה יותר לקנות.

הבאת את כל הדוגמאות הלא רלוונטיות, כולן חברות ציבוריות שמשלמות כסף ישירות מהמיסים שאתה משלם, אם השמנת תחתך משם זה ילך לתקציבים לא לכיס שלך, וזה לא שאני חושב שזה לא נכון לעשות אבל הדוגמא שלך לא רלוונטית.

ושוב חזרנו להתחלה, במצבך כאשר אתה חסר ניסיון, וחסר ידע וגם חסר קשרים אתה בתחתית שרשרת המזון, במקום לבוא ולבכות על העניין הזה תתחיל לקדם את עצמך ועל הדרך אם מפריע לך העניין תפעל בתחום הפוליטי ותשנה דברים

h a j b i

New member
תלוי באיזו מדינה

באלו ב- 20,000 נטו זה לא הרבה לרוב אלו מדינות שגם המחיה שם יקר יותר.

oromer

New member
מנהל
אתה שאלת על ישראל?

כל התשובות שלפחות אני עניתי לך מתייחסות לישראל. הנחתי שאתה חי בישראל ושאין לך כוונה לעבוד בחו"ל. אין לי מספיק מידע על המצב במדינות בעולם.

h a j b i

New member
זה לא עניין של שנות ניסיון

בשביל להרוויח 20 נטו אתה צריך להרוויח מעל 30 ברוטו שזה פי 4 בערך מהשכר הממוצע. זה אומר מן הסתם שאתה לא יכול להרוויח את זה יחסית במעט מאוד מקצועות.

למעלה