עבודה כיועצת נומרולוגית

MTFNK

New member
עבודה כיועצת נומרולוגית

למדתי נומרולוגיה ואני רוצה להתחיל לעסוק בזה באופן עצמאי (לא שידועה לי אופציה אחרת).

ממה מתחילים? פתיחת עוסק זעיר, הדפסת פנקסי קבלות ולעבודה?
מה בדיוק ההתנהלות מול מס הכנסה וביטוח לאומי?

אני עובדת בשתי עבודות חלקיות בנוסף לזה שאני מתכננת לעבוד כעצמאית

MTFNK

New member
עוד שאלה שעלתה

איפה לקבל את האנשים? אצלי בבית זה לא מתאים כי אני גרה עם שותפה ובכלל לא מתאים לי לקבל בבית. גם אצלם בבית לא נראה לי הכי הגיוני.
חשבתי על אופציה של בית קפה אבל זה נראה לי בעייתי מכמה סיבות.

איפה מתאים לקבל אנשים ליעוץ נומרולוגי?

קודם כל שאלה מעולה.
הרבה מאמנים מקבלים לקוחות בבתי קפה ואני ממש לא אוהבת את זה כי זה נראה לי לא לעניין לדון על נושאים פרטיים במקום ציבורי.
גם בבית זה לא תמיד נעים - אלא אם כן הבית מסודר טיפ טופ ויש מקום מאורגן לשבת.
מטפלים בתחילת הדרך בדרך כלל מחפשים קליניקה לפי שעות. המחירים בדרך כלל לא גבוהים.

בתחילת הדרך כשעדיין אין לך לקוחות הייתי מחפשת מקום שיאפשר לי לקחת שעה וזהו. אחר כך הייי מחפשת מקום שמאפשר לי לסגור יום קבוע.

יש לא מעט מרכזים כאלו או קליניקות כאלו בהרבה מקומות בארץ. בדרך כלל מטפלים שיש להם קליניקות משכירים שעות שבהן הם לא עובדים.

מציעה פשוט לחפש בסביבה שלך.

רוחנית11

New member
תשובה

אם את צופה הכנסות של עד 79,482 ש"ח, את יכולה לפתוח תיק של עוסק פטור במע"מ. כמו כן, עלייך לגשת למס הכנסה ולביטוח לאומי ולדווח על פתיחת העסק.
חשוב לציין בפני ביטוח לאומי שאת ממשיכה לעבוד כשכירה ובנוסף פותחת עסק עצמאי.
לאחר פתיחת התיקים ברשויות המס, ניתן להתחיל לעבוד ולהנפיק פנקס קבלות.

איך כדאי לצאת לדרך מבחינת הרשויות

קודם כל חשוב לפתוח תיק כמו שהומלץ לך.
יש בעלי עסקים שפותחים עוסק פטור עד לשלב שבו הם עוברים את תקרת ההכנסות ואז עוברים להיות עוסק מורשה.
יש בעלי עסקים שבוחרים לצאת לדרך בתור עוסק מורשה למרות חובת הדיווח מכיוון שיותר קל להכיר בהוצאות של העסק ויש בעלי עסקים שמרגישים צורך לשדר רצינות וגודל ולכן יוצאים לדרך בתור עוסק מורשה.
במקרה שלך עוסק פטור נשמע לי כמו דרך טובה להתחיל.

בהצלחה לך
אפרת רמתי, ליווי עסקי ממוקד תוצאות.

למעלה