עבודה כמטפלת צמודה

עבודה כמטפלת צמודה

שלום, ברצוני להגר לקנדה. במהלך בדיקה של אפשרויות ההגירה נתקלתי בתוכנית LIVE IN CAREGIVER. בעיקרון אני מטפלת בילדים מגיל מאוד צעיר, יש לי ניסיון רב בתחום אבל אין לי איך להוכיח זאת. אני יודעת שבאפשרותי לעבור קורס בנושא שיהיה שווה ערך לניסיון טיפולי של שנה. השאלה היא מה הקף השעות שאני צריכה ללמוד ואיזה קורסים יהיו מתאימים לעבודה מסוג זה. יש לציין כי יש לי תעודה של עיסוי רפואי מטעם האוניברסיטה הפתוחה. הלימודים כללו גם לימודי רפואה מערבית (אנטומיה פיזיולוגיה ופתולוגיה) וכמו כן יש לי תעודה של מזכירות רפואית מטעם משרד העבודה.

האם אף אחת מהמשפחות שעבדת אצלהן לא שילמה

ביטוח לאומי עלייך כעובדת? אם שולמו עלייך דמי ביטוח לאומי כעוזרת או עובדת, אין לך בעיה להוכיח, ואם עבדת ולא שילמו, אם הם יסכימו לתת לך מכתב, לכי עם המכתב לביטוח לאומי וכבר יכריחו אותם לשלם רטקואקטיבית. כל מה שאת צריכה זה שנה אחת ששולם עליה ביטוח לאומי ומכתב ממשפחה שעבדת אצלה שנה בטיפול בילדים. האפשרות השנייה היא לגשת לקורס של חצי שנה של משרד העבודה נעמ"ת , אמונה או ויצ"ו. זה נקרא קורס מטפלות.

זה היה לפני כמה שנים טובות

אף אחת מהמשפחות לא שילמה ביטוח לאומי, אני אוכל להשיג מכתבי המלצה אבל לא יותר מזה. כנראה שאלך על האפשרות השנייה. תודה רבה על התשובה המהירה.

למעלה